Nye vigtige point på spil

Nye vigtige point på spil

HEI, Skæring er den næste modstander for TM Tønder Håndbold, tirsdag aften klokken klokken 19.30 i Tønderhallerne. Den normale tanke er jo at det er eliteholdet mod amatørerne, en kamp som TM Tønder bare skal vinde, men HEI er på ingen måde et hold som nogen bare slår og vi har da også tabt de tre seneste opgør mod dem.

HEI har i Ryan Zinglersen en rutineret ræv på sidelinien. På banen har de Rasmus Just (114 mål), Ramus Rahbek (89) og Mikkel Mundus-Pedersen (71) som de mest formstærke. Desuden råder de over spillere som rutinerede Nicolaj Schytt og på visse dage tager deres keepere godt fra. De har  18 point, hvilket er to flere end TMT så vinder de tirsdagens kamp kan for en stund få lagt ydeligere afstand til nedrykningspladserne. Omvendt kan TM Tønder få kontakt med en sejr.

TM Tønder fik en gevaldig optur med sejren over HØJ forrige lørdag, men fik til gengæld en mavepuster lørdag eftermiddag, da vi tabte til Otterup, til trods for at vi ret beset udspillede dem og tilspillede os hele 47 gode chancer. Til tirsdagens kamp skal der spilles med samme koncentration og vilje til at arbejde for sidemanden og løbe kontraerne, samt afslutte lige så fokuseret som i Jyllinge. Der skal spilles med tålmodighed i de etablerede angreb og vi skal bare tage modstanderen dybt seriøs, for HEI er så snu at de vinder over dem der ikke gør det.

I den omvendte kamp løb vi ind i en forfærdelig start og var bagud 12-17 ved pausen. Vi vendte det hele på hovedet i de første 7-8 minutter efter pausen og bragte os foran 19-17, men endte alligevel med at tabe 27-28. Og netop det resultat skal vi også have i baghovedet hvis det bliver en ny tæt kamp, for det kan blive vigtigt at være bedst indbyrdes når sæsonen er slut. Først og fremmest gælder det dog to point.

Tirsdag aften klokken 19.30 har vi brug for masser af tilskuere i Tønderhal 2.  Vi skal bare have de her to point, det vil gøre den kritiske situation, som vi befinder os i lidt lettere for os.

Sammen er vi stærke og vi har brug for alle på tirsdag.