Nyt hjemmebane nederlag

Efter 5 minutter havde TM Tønder bragt sig foran 3-1, men på bare 2 minutter lykkedes det Skovbakken at få vendt kampen med 4 mål i streg. Ved 4-6 skiftede TMT målmand og Simen Egtved fik tag i Skovbakken skytterne der ikke scorede i over 10 minutter. Det gjorde TMT til gengæld og stillingen var 11-6. En tekninsk fejl satte dog gang i Skovbakken, men en storspillende Benjamin Holm og en stærk kæmpende Lars Kooij var nogle af grundstenene til at TMT kunne gå til pause, foran 17-13 og det var ikke et mål for stort.

Efter pausen var der dog intet der fungerede og efter bare 5 minutter fik Skovbakken kontakt ved 17-16. TMT kæmpede imod, men midtvejs var der udlignet til 21-21. Sådan fortsatte en sand nedtur. TMT spillede konstant ind over midten og gjorde det nemt for gæsterne, der med 3½ minut tilbage kunne bringe sig på 23-27. Tre hurtige mål til TMT bragte lidt nerve ind i kampen til sidst, men da haluret lød stod der 27-28 på tavlen.