Nyt nederlag
Nyt nederlag
Nyt nederlag
Nyt nederlag

Nyt nederlag

For tredie gang i træk måtte TMT se sig besejret

Skrevet d. 17. november 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Privatfoto
Nyt nederlag

For femte kamp i træk ramte TM Tønder ikke det niveau de normalt viser til træning, og således er der kun kommet to point på kontoen i fem kampe. Jan Paulsen havde kun haft to træninger til at få løst op på de problemer holdet har i kampene og på to træninger når man naturligvis ikke meget.

TM Tønder kom bagud 0-2 og der skulle gå 17 minutter inden udligningen kom. Herfra var TM Tønder i teten og det var godt at se at der langt fra var så mange fejl i angrebet som i de tidligere kampe. Ved pausen stod der 13-11 til TMT og det var med en god følelse vi kunne gå til pause.

Efter pausen gik Skovbakken langere frem i forsvaret og efter 38 minutter fik de udlignet til 16-16. Løsningen på Skovbakkens forsvar var 7 mod 6 og holdene fulgtes ad til 19-19. Ved 20-19 fik Skovbakken en udvisning, men TM Tønder lavede tre fejl i angrebet og tabte overtallet med 0-3. her knækkede filmen for TMT, der faldt tilbage i det hul holdet har befundet sig i alt for længe. Det udnyttede Skovbakken til at lave en række kontramål og med seks minutter tilbage stod der 20-25. TM Tønder prøvede med et comeback og kom på 25-27, men vi havde absolut ingen redninger og gæsterne kunne score de to sidste mål og vinde 25-29.

Jan Paulsen kunne selvfølgelig ikke lave store revolutioner på to træninger. Nu har han set at holdets præstationer til træning og til kamp er meget forskellig. Der er brug for succesoplevelser så man kan få troen på egne evner tilbage. Der er nok at arbejde med for Jan Paulsen. Der er dog ingen grund til at tro andet end at han nok skal få løst opgaven og få sendt TM Tønder frem i tabellen, men det kommer til at tage lidt tid at få den rette udstråling tilbage i holdet, men der var bestemt fremgang at spore.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
21 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden