Odder nappede et point
Odder nappede et point
Odder nappede et point
Odder nappede et point

Odder nappede et point

Odder fik fortjent det ene point.

Skrevet d. 25. februar 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Torben Sjøhart Lund
Odder nappede et point

Med 3 klare Odder nederlag i træk var der begrundet håb om at de var til at plukke, og at TM Tønder kunne hente to sikre point. Odder havde dog andre planer og kom godt fra start i en første halvleg der forløb helt som forventet.

Odder var i teten fra start og efter 10 minutter kunne en storspillende Mathias Damgaard bringe Odder på 6-5. Trods 2 udvisninger på kort tid fik TM Tønder dog vendt kampen og bragt sig foran 7-9. TM Tønders forsvar stod rigtigt godt i den sidste halvdel af 2.halvleg og Odder manglede løsninger, så TMT kunne gå til pause, foran 11-15, men en mand i undertal.

Odder brugte overtallet til at komme på 13-15, men efter 39 minutter var TMT igen foran med fire. 15-19. Kampen var i kontrol, men Odder forsøgte sig bl.a. med 7-6 og pludselig stod der 19-19. Felix Kasch der var sygdomsramt smadrede to bolde i kassen og TMT var foran med 19-22. alt syntes igen at være i orden.

Odder lugtede dog muligheden for point, men med 6 minutter tilbage førte TMT 24-26. Herfra havde TMT svært ved at bryde Odders forsvar op og da de udlignede til 27-27 med et minut igen stod det klart at der skulle scores. Det blev der ikke og i stedet fik Odder chancen for sejren, men den sidste afslutning gik forbi mål og det hele sluttede 27-27.

Det er svært at sætte en finger på hvorfor vi ikke vandt i Odder. Vi spillede rent faktisk en ganske fin kamp, og der blev taget gode beslutninger fra bænken. Odder og ikke mindst 10 målskytten Mathias Damgaard spillede bare en god kamp. Det er ingen skam at spille uafgjort mod Odder, som de spillede søndag eftermiddag.

Odder nappede et pointOdder nappede et pointOdder nappede et pointOdder nappede et pointOdder nappede et pointOdder nappede et pointOdder nappede et pointOdder nappede et pointOdder nappede et pointOdder nappede et point

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden