Op af stolen, ned i hallen
Op af stolen, ned i hallen
Op af stolen, ned i hallen
Op af stolen, ned i hallen

Op af stolen, ned i hallen

3 division har brug for den "8-mand"

Skrevet d. 23. marts 2018 af
tmt

Endnu en vigtig kamp står for døren for vort 3 division mandskab, og det er Søndag kl. 14.00 i Tønder Hal 2 hvor vi tager imod Søndersø.

Der venter os en rigtig svær opgave, for Søndersø er et hold godt hold, som bare ikke helt har fået det til at fungere optimalt i denne sæson efter deres nedrykning fra 2 division. De er nogle store stærke fysiske spillere, som helt sikkert kan volde os problemer, hvis vi ikke er klar til at ”gå all in” i duellerne. De vil helt sikkert gerne revanchere 2 mål’s nederlaget vi påførte dem til sæson start, så vi skal være klar til at modstod alle deres forskellige udspil, især deres 7 mod 6 spil.

Kigger vi på lidt på vores hjemmebane statistik, så siger den 8 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag, så jo det ser godt ud for os på hjemmebane, og vi må også påtage os favoritrollen. Vi har i denne uge dog  ikke haft en helt optimal forberedelse, men jeg fornemmer helt klart, at spillerne er klar til opgaven og vil gøre alt hvad der står i deres magt for at sikre sejren. Ligesom sidste weekend, så er det ikke det polerede flotte spil som kommer til at være i høj sædet, men derimod fighterviljen og indstillingen til at få ”blå mærker” på albuer og knæ – sagt med andre ord – arbejdshandskerne skal tages kollektivt på….

Der står meget på spil for vort mandskab, for en sejr er 100% ensbetydende med minimum kvalifikation spil til 2 division, omvendt betyder et nederlag at vi skal ud i en nervepirrende sidste spillerunde når vi drager til Nyborg efter påske. Så jeg håber rigtig meget, vi kan finde det rigtige spændingsniveau fra starten og ikke blive bange for at fejle, gør vi det – så tager vi sejren og sikre os en ”lille” plads i TM Tønder’s historiebog.

Holdet og undertegnede håber på samme fantastiske opbakning, som sidste søndag,  af TM Tønder sublime/fantatiske hjemmepublikum, ligesom vi håber at TM Tønder RedSupport også denne gange vil komme og fyre godt op i hallen.

 

Håber vi ses på søndag kl. 14.00 – mvh Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden