Oprykker med attitude
Oprykker med attitude
Oprykker med attitude
Oprykker med attitude

Oprykker med attitude

HC Midtjylland vinder de tætte kampe

Skrevet d. 19. december 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Oprykker med attitude

HC Midtjylland er et hold med en ganske spændende historie der strækker sig over 2.division til ligaen og tilbage igen. Et hold der fik sig en stærk sponsor, der pludselig trak sig, og så måtte holdet en tur i 2.division. Det ophold blev dog kort og op til denne sæson har de forstærket sig markant.

Noget der har kendetegnet midtjyderne i denne sæson er evnen til at vinde de tætte kampe. En del af deres kampe er endt med sejre på 1 mål, bl.a. da de var på besøg i Tønderhal 2. Den evne til at vinde disse kampe gør at HCM ligger på en flot 2.plads. Var tre af disse blevet tabt havde de ligget nummer syv og det viser jo hvor vigtig denne evne er.

TM Tønder har været ude i tre kampe hvor et mål har været afgørende. To af disse blev tabt, og de seneste seks kampe har vi ikke rigtigt været tæt på point. det var dog opløftende at se Lasse Nikolajsen i en ny rolle som playmaker og med halvanden uges træning siden seneste kamp er aftalerne også blevet trænet mere. Om det er nok til at slå de stærke oprykkere må vi så se, når vi drager til Herning på lørdag.

De seneste tre kampe hjemme i Sportcenter Herning har HCM haft det svært. Det er blevet til nederlag mod Ajax og TMS, mens Roskilde blot blev slået med et  enkelt mål. Derfor skal vi tage til Herning med tro på at det kan lade sig gøre, men vi skal ramme topniveau i alle 60 minutter, ellers slår vi os på HC Midtjylland, der spiller hårdt og i den omvendte kamp sendte Damgaard i gulvet med en hjernerystelse, mens Timmi Ejmers næse måtte sættes på plads efter kontakten med en albue.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden