Oprykningsfavoritterne gæster Tønder

HC Midtjylland startede sæsonen med et nederlag i Grindsted, men siden har de slet ikke set sig tilbage. TM Tønder var et af de hold der før sæsonen havde haft den længste stime af sejre, med 9 sejre i træk, men den rekord har HCM for længst slået. Siden nederlaget i første runde har HCM ganske enkelt vundet rub og stub, og det vil sige 14 sejre i træk. Søndagens kamp i Tønderhallerne er Midtjydernes første efter en lang juleferie, så ved man aldrig rigtig hvad der sker og hvor man står.

HCM træner Mads Hjortshøj udviser venlig respekt over for TM Tønder, det skal han jo for at holde koncentrationen oppe hos sine spillere, men vi ved vist alle, at HCM kommer til Tønder med det ene formål, at hente to point på vejen mod ligaen. HCM har det måske stærkeste hold vi har set i 1.division de seneste 10 år og de SKAL simpelthen vinde i Tønder på søndag kl.14.00.

Med den store favoritværdighed følger naturligvis også risikoen for at man undervurderer modstanderen. Omvendt vil TMT i rollen som underdog kunne spille helt frit. I den omvendte kamp spillede vi rigtig godt og efter små 20 minutter førte vi 10-12. Fem mål i træk af HCM vendte dog det hele lidt på hovedet til 15-12. Efter pausen blev det 26-20 men TMT giver aldrig op og 4 minutter før tid stod der 30-29. Det endte 32-31, men det kunne sagtens være endt anderledes, det var de små marginaler.

Derfor føler vi virkelig at vi har muligheden for at lave et sensationelt resultat, hjemme i egen hal. Vi har spillerne der på skift blomstrer op og der hvor vi står nu er det ikke længere nok at have styr på Vestergaard. Vi har dog brug for en Tønderhal 2 der virkelig eksploderer og løfter vore drenge igennem kampen. Vi må ikke have udfaldsminutter, det er HCM simpelthen for dygtige til. STOPPER VI MIDTJYDERNES IMPONERENDE STIME? Det ved vi mere om på søndag. Sammen er vi stærke.