Opsatte på revanche
Opsatte på revanche
Opsatte på revanche
Opsatte på revanche

Opsatte på revanche

Skrevet d. 7. februar 2017 af
Flemming Sørensen
Opsatte på revanche

Når GOG onsdag aften løber på banen i Tønder Sport og Fritidscenter til kampen i 888-ligaen mod TM Tønder, så vil det ifølge træner Jakob Larsen var med en flok spillere, der er opsatte på at få revanche. Det første indbyrdes opgør, endte som bekendt med en lidt overraskende sejr til TM Tønder, og ifølge Jakob Larsen er gæsterne spændte på onsdagens kamp:

”Vi er af flere grunde rigtig spændte på kampen i Tønder! Dels er det længe siden vi har spillet en turneringskamp, og vi har i turneringspausen måtte undvære en del spillere på grund af VM.  Jeg håber dog, at vi kan følge op på den gode slutning inden jul, hvor vi i sidste kamp besejrede Aarhus Håndbold med 6 mål. Vi er meget beviste om, at det bliver en rigtig svær kamp, men vi vil meget gerne have revanche for det første opgør, hvor TM Tønder jo besejrede os”

GOG har – ligesom Tønder – brug for en god start på 2. turneringshalvdel. Mens TM Tønder kæmper for point i den nederste del af ligaen, så kæmper GOG for en slutspilsplads:
”Alle kampe er rigtig vigtige, men vi vil naturligvis gerne godt i gang efter pausen. Der er tæt kamp om pladserne i top 8, så derfor skal vi gerne fra Tønder med to point. Men det bliver vanskeligt. TM Tønder har spillet rigtig fint i mange kampe, men har ikke helt fået det pointmæssige udbytte. Jeg synes, at de har et godt og fysisk stærkt 6:0 forsvar, som kan være svært at spille mod. De viser tålmodigt angrebsspil, og har nogle unge spændende spillere, som vi skal holde øje med”, siger GOG-træner Jakob Larsen.

GOG må til kampen undvære Andreas Holst, der er langtidsskadet og i seneste træningskamp blev bagspilleren Frederik Clausen også skadet og er således heller ikke med. Alligevel råder GOG over et stærkt mandskab, hvor profiler som de to VM sølvvindere Esben Christensen og Magnus Jøndal, landsholdsspiller Niclas Kirkelykke samt Torsten Laen, Lasse Møller og Lasse Kronborg er navne der indgyder respekt. Trods en stærk trup, så advarer Jakob Larsen:
”TM Tønder har en helt speciel hjemmebane. I Tønder Hal 2 er der en intens og anderledes stemning, som ikke findes andre steder i ligaen. Man føler nærmest tilskuerne ånder èn i nakken. Og så ved vi af erfaring, at hvis først hjemmepublikummet kommer i gang, så kan det blive rigtig vanskeligt for udeholdet – men vi glæder os til at gæste Tønder”, slutter GOG-træner Jakob Larsen.

 Kampen fløjtes i gang onsdag den 8. februar klokken 19:00 og dømmes af Henrik Johnsen & Claus Adelgaard.

Kom i hallen onsdag og støt drengene mod sejr – Sammen er vi stærke!

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden