Otterup kommer på besøg søndag
Otterup kommer på besøg søndag
Otterup kommer på besøg søndag
Otterup kommer på besøg søndag

Otterup kommer på besøg søndag

Cheftræner Torben Sørensen møder hans gamle klub på søndag

Skrevet d. 4. oktober 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Otterup kommer på besøg søndag

På søndag skal vores hold forsøge at følge op på den meget fine sæsonstart i 1. division. Det er 5. spillerunde og modstanderen er denne gang Otterup Håndbold. Vi skal forsøge at hente sæsonens 5. sejr, efter en overbevisende indsats mod Randers HH i sidste spillerunde. Det har fået optimismen til at stige, men cheftræner Torben Sørensen advarer dog mod søndagens modstander:
“Otterup er et rigtig godt og homogent hold, der har mange spillere som laver 3-5 mål i hver kamp. De har en fin moral, og så kan de varierer på bedste vis i deres forsvarsopstillinger. Vi skal derfor være indstillet på, at vi i perioder kommer til at spille mod 3:3 og 4:2 forsvar, mens vi i egen forsvarsdel skal få styr på deres fysisk stærke spillere. De har dygtige skytter, der langt ude fra kan score. Det gælder især den tidligere TM Tønder spiller, Magnus Frisk Jensen, som har startet godt i denne sæson. De har også igen Thomas Poulsen tilbage på holdet efter en skade. Han er meget vigtig for deres spil i begge ender af banen. Også har De i højre backen Christoffer Huus, en virkelig god spiller, der kan volde alle hold i rækken store problemer”.

Torben Sørensen kender Otterup Håndbold godt, ligesom de også har stort kendskab til hvordan TM Tønder spiller. For at de to point skal blive i Tønder, så fokuserer Torben Sørensen på, at deres stærke fællesskab skal besejres:
“De fleste på Otterups hold har spillet sammen gennem flere sæsoner, og kender derfor hinanden godt. Når det kører for dem, så er de meget vanskelige, og jeg er sikker på, at de også vil komme til at drille top 3 hold i år. De spiller med stor energi, og er ikke slået før sidste fløjt. Kunsten for os bliver igen at holde fokus på denne kamp i såvel optakt som i de 2 x 30 minutter. Vi har indtil nu trænet meget fint i løbet af ugen, og med mange mennesker i hallen på søndag, så håber jeg at vi kan hive endnu to point på kontoen. Vi præsterer bedst som et hold, og vi har en god bredde, hvor alle byder ind. Den gode start vi har fået rent pointmæssigt, har naturligvis givet en tro på at det vi arbejder med er den rigtige vej. Stor ros til spillerne for hele tiden at ville dygtiggøre sig – vi glæder os til igen at spille i Tønder Hal 2”

Kom i hallen og hjælp spillerne på vej mod 2 point. Der fløjtes op klokken 15:00 – Sammen er vi stærke!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden