På banen derudaf

TM Tønder skulle op mod ligareserverne fra Mors/Thy håndbold, der på holdkortet havde en kendt lillebror på venstre fløj, nemlig Viktor Bergholt. Fra kampens start, var det et godt kæmpende MTH, der dog havde problemmer med at få bolden forbi en meget stæk Jonas Wilde. Kampens første mål kom således også efter en redning fra Wilde, der helt perfekt kastede bolden op til lynhurtige Sjúdur Olsen, der flot hamrede bolden i mål. Dette mål gentog sig senere til 8-4 føring til TM Tønder.

Ved 12-6 tog Jonas Wilde et straffekast og sammen med Sjúdur Olsen var han 1.halvlegs store oplevelse. Også forsvaret med Rasmus Mose og Teis Horn fortjener stor ros, de gjorde det rigtigt svært for MTH at komme til gode afslutninger. Ved 14-6 tog Wolle timeout og prøvede lidt 7-6 spil af. Det kostede en enkelt scoring i tomt mål, men med et par scoringer af Mikkel Damgaard, kunne TMT gå til pause, foran 18-8.

Efter pausen kom Andreas Haagen på mål og Jesper Redlefsen overtog fløjtjansen fra Sjúdur. I første omgang fik MTH dog lidt meget plads i angrebet og fik reduceret til 21-13. Herfra blev der virkelig lukket ned i forsvaret og Haagen var slet ikke til at pasere. Med 7 mål i træk kunne TMT således øge til 28-13, inden MTH igen fik scoret. Til slut stod der 32-19 i en kamp hvor TM Tønder skal have stor ros for at blive ved med at klø på, selv om der var styr på kampen. Det er en god evne at have.

På venstre back viste både Hampe og Hylleberg glimt af hvad der er i vente fra dem, mens Jaris Tobeler spillede lidt Højre back, hvorfra han også scorede, mens Malte Scnoor gav opvisning i hurtigt og effektivt angebsspil. Så alt i alt en fin kamp, der dog ikke gav svar på hvor vi står i forhold til 1.division. Det får vi måske et svar på, på lørdag klokken 13.00, hvor vi møder Odense i Odense idrætcenter.