På besøg i Nordens Paris
På besøg i Nordens Paris
På besøg i Nordens Paris
På besøg i Nordens Paris

På besøg i Nordens Paris

De forsvarende mestre venter i en af landets bedste hjemmebaner

Skrevet d. 13. marts 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
På besøg i Nordens Paris

Det er de forsvarende mestre, der byder velkommen til TM Tønder Håndbold, når de onsdag aften klokken 18:30 løber på banen i en af Danmarks fedeste arenaer, Gigantium i Aalborg.

Det er noget af en opgave der igen venter de rødklædte drenge fra Marskens Hovedstad, når hjemmeholdet fra Dobbelt A sammen med – formentlig – mere end 3000 tilskuere tager mod vores hold. Det bliver en lang tur til den nordjyske hovedstad, hvor der venter et hold, som har svinget gevaldigt i denne sæson. Tabet af holdets helt store profil, Sander Sargosen, har – helt naturligt – været svært at komme sig over. Den måske bedste spiller i den danske liga…Senest tabte holdet – for anden gang i denne sæson – til Skanderborg Håndbold, og har lige nu 5.pladsen i 888-ligaen.

Aalborg råder stadig over et stærkt mandskab, der allerede nu har spillet mange kampe, da de har været med i Champions League. Store profiler som Simon Hald, Martin Larsen, Arnor Atlasson og den stærke fløjduo Patrick Weismark og Buster Juul er blot nogle af mange stærke spillere i Aalborgs trup.

Kampen er den 4.sidste i turneringen, og man må i den grad sige at det er den afgørende fase af årets 888-liga. Aalborg kæmper for at få point med i slutspillet, mens vi kæmper en hektisk kamp for at hente point nok, til at komme fri af den direkte nedrykning.

De seneste opgør mod Aalborg har vi været godt med, men de har trukket fra mod slutningen. Det skal vi helst forhindre onsdag aften. Vores hold kan se tilbage på en flot sejr mod Sønderjyske, og en herlig fight og 40 virkelig gode minutter mod GOG i søndags. Det skal der bygges videre på, og selvom vi i den grad er underdogs, så vil vores spillere med garanti kæmpe alt det bedste de kan, og forsøge at hente point i 9000 Aalborg. Dyderne og indstillingen fra de seneste opgør skal med til Gigantium, hvor der blevet kæmpet som en gal, og spillerne har været topmotiveret. Måske byder chancen sig for point, og så skal vi slå til.

Selvom det vil være en gigantisk overraskelse med point i “Ålleren”, så kunne det være umådelig fantastisk for os. Så kan det være bussen skal en tur omkring den berømte festgade på vejen hjem……

Vi håber og tror – husk, SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden