Pointdeling i flot forsvarskamp
Pointdeling i flot forsvarskamp
Pointdeling i flot forsvarskamp
Pointdeling i flot forsvarskamp

Pointdeling i flot forsvarskamp

Defensiv velspillet kamp ender uafgjort.

Skrevet d. 9. marts 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Pointdeling i flot forsvarskamp

TM Tønder og Sydhavsøerne skulle krydse klinger søndag eftermiddag. Det var en kamp hvor vi forventede et stort rykind af tilskuere og stor opbakning til begge hold, og dermed en fantastisk stemning i Tønderhal 2. Sådan skulle det ikke være da Covid-19 virussen satter en stopper for tilskuerne. Nogle var der dog i hallen, da pressen havde adgang så journalister, fotografer og videofolk var tilstede, dog oppe i førstesals højde. I den gamle erhvervsklub, det tilstødende lokale oppe under loftet sad bestyrelsen og administrationen der på dagen havde overtaget de frivilliges roller og de skabte en fin stemning trods alt.

De to hold havde forberedt sig godt på hindanden. Sydhavsøerne fik lukket ned for indspil til stregen og forsøgte, til tider lige hårdhændet nok, at lukke ned for vore bagspilleres mand mod mand spil. I TM Tønders forsvar blev der lukket helt ned for Vukmand, Sydhavsøernes helt store stjerne der slet ikke kom på tavlen.

Med Christian Trans i det ene mål og Nicolaj Freilev i det andet blev det således en målfatig start på kampen. Efter 10 minutter stod der 3-2 på tavlen og efter 15 minutter 4-4. TM Tønder spillede bedre håndbold end gæsterne men brændte lidt for meget fra stregen, så det kunne ikke ses på tavlen. Det blev 4-6 inden Ulrik Eggert tog sagen i egen hånd og fik TM Tønder tilbage på sporet. 8-7 efter 22 minutter. I sidste minut brokkede Alexander Hansen sig til sin anden udvisning, da han igen blev tacklet alt for voldsomt. Alligevel var det TMT der scorede det sidste mål til 11-11.

Efter en 1.halvleg hvor TMT havde spillet bedst uden at det kunne ses på tavlen, var det bedre efter pausen. Dommerne havde set sig sure på Alexander Hansen og da han efter små 34 minutter gav den chancen fik han sin 3.udvisning og dermed det røde kort. Alligevel kunne Jeppe og Jesper score og bringe TMT foran 15-12. Det spillemæssige overtag kunne nu ses på tavlen og Christian Trans agerede stadig levende mur i målet.

Ulrik Eggert kunne bringe TMT på 17-13 og selv om der stadig manglede 17 minutter så man et TMT overtag, så kampen syntes på vej mod sin afgørelse. Sydhavsøerne skiftede keeper og samtidig begyndte vi at sløse med afslutningerne. Med små 8 minutter tilbage kunne Sydhavsøerne således bringe sig foran 19-20. Tre minutter før tid kunne Andreas Stryger score til 21-23 og en kamp vi burde have vundet syntes tabt. Christian Trans ville det dog anderledes og lukkede igen helt ned. Lasse Nikolajsen reducerede fra fløjen og i de absolut døende sekunder steg Felix Kasch til vejrs og smadrede bolden i mål til slutstillingen 23-23. Dermed var følelsen til sidst et vundet point, frem for et tabt point. Pointet kan i sidste ende vise sig at være rigtig vigtigt for TM Tønder.

I anden halvleg taber vi en periode på 15 minutter med 4-10. Det er rigtigt ærgerligt fordi vi havde helt styr på kampen. Der er altså med andre ord stadig noget at arbejde med frem mod næste søndags svære udekamp mod Skovbakken.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
7 dage siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
1 uge siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
2 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
3 uger siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
18 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
3 uger siden