Pointdeling i flot forsvarskamp
Pointdeling i flot forsvarskamp
Pointdeling i flot forsvarskamp
Pointdeling i flot forsvarskamp

Pointdeling i flot forsvarskamp

Defensiv velspillet kamp ender uafgjort.

Skrevet d. 9. marts 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Pointdeling i flot forsvarskamp

TM Tønder og Sydhavsøerne skulle krydse klinger søndag eftermiddag. Det var en kamp hvor vi forventede et stort rykind af tilskuere og stor opbakning til begge hold, og dermed en fantastisk stemning i Tønderhal 2. Sådan skulle det ikke være da Covid-19 virussen satter en stopper for tilskuerne. Nogle var der dog i hallen, da pressen havde adgang så journalister, fotografer og videofolk var tilstede, dog oppe i førstesals højde. I den gamle erhvervsklub, det tilstødende lokale oppe under loftet sad bestyrelsen og administrationen der på dagen havde overtaget de frivilliges roller og de skabte en fin stemning trods alt.

De to hold havde forberedt sig godt på hindanden. Sydhavsøerne fik lukket ned for indspil til stregen og forsøgte, til tider lige hårdhændet nok, at lukke ned for vore bagspilleres mand mod mand spil. I TM Tønders forsvar blev der lukket helt ned for Vukmand, Sydhavsøernes helt store stjerne der slet ikke kom på tavlen.

Med Christian Trans i det ene mål og Nicolaj Freilev i det andet blev det således en målfatig start på kampen. Efter 10 minutter stod der 3-2 på tavlen og efter 15 minutter 4-4. TM Tønder spillede bedre håndbold end gæsterne men brændte lidt for meget fra stregen, så det kunne ikke ses på tavlen. Det blev 4-6 inden Ulrik Eggert tog sagen i egen hånd og fik TM Tønder tilbage på sporet. 8-7 efter 22 minutter. I sidste minut brokkede Alexander Hansen sig til sin anden udvisning, da han igen blev tacklet alt for voldsomt. Alligevel var det TMT der scorede det sidste mål til 11-11.

Efter en 1.halvleg hvor TMT havde spillet bedst uden at det kunne ses på tavlen, var det bedre efter pausen. Dommerne havde set sig sure på Alexander Hansen og da han efter små 34 minutter gav den chancen fik han sin 3.udvisning og dermed det røde kort. Alligevel kunne Jeppe og Jesper score og bringe TMT foran 15-12. Det spillemæssige overtag kunne nu ses på tavlen og Christian Trans agerede stadig levende mur i målet.

Ulrik Eggert kunne bringe TMT på 17-13 og selv om der stadig manglede 17 minutter så man et TMT overtag, så kampen syntes på vej mod sin afgørelse. Sydhavsøerne skiftede keeper og samtidig begyndte vi at sløse med afslutningerne. Med små 8 minutter tilbage kunne Sydhavsøerne således bringe sig foran 19-20. Tre minutter før tid kunne Andreas Stryger score til 21-23 og en kamp vi burde have vundet syntes tabt. Christian Trans ville det dog anderledes og lukkede igen helt ned. Lasse Nikolajsen reducerede fra fløjen og i de absolut døende sekunder steg Felix Kasch til vejrs og smadrede bolden i mål til slutstillingen 23-23. Dermed var følelsen til sidst et vundet point, frem for et tabt point. Pointet kan i sidste ende vise sig at være rigtig vigtigt for TM Tønder.

I anden halvleg taber vi en periode på 15 minutter med 4-10. Det er rigtigt ærgerligt fordi vi havde helt styr på kampen. Der er altså med andre ord stadig noget at arbejde med frem mod næste søndags svære udekamp mod Skovbakken.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden