Pointsultne TMT til Spektrum Odder

Af Torben Lund

Efter et par nederlag mod to stærke og velorganiserede hold, er det et pointsultent TM Tønder Håndbold, der på søndag sætter sig ind i bussen, hvor målet er Odder spektrum og to point til TMT. Og efter seks træningskampe og fire turneringskampe, skal vi simpelthen være så sammenspillet at vi kan vinde over Odder, vel vidende at de har gjort det godt, hjemme i egen hule.

Odder har hjemme slået Køge med seks mål og FIF med ti, mens det på udebane er blevet til nederlag på fire i Rækker Mølle og med ti i Herning. Det er altså et ret svingende hold, målt på resultater, om de spiller hjemme eller ude. I de to hjemmekampe har playmaker Lasse Rosendahl været stærkt skydende med 7 og 9 scoringer, så ham skal der naturligvis holdes lidt øje med, lige som Jacob Rasmussen, der har scoret seks gange i hver af de to kampe i Spektrum Odder. I det hele taget synes Odder at have forstærket sig siden vi slog dem to gange i forrige sæson.

Med henholdsvis 267 og 271 tilskuere i Odders første hjemmekampe, regner vi bestemt med at TMT Red Support kommer til at styre lydbilledet på Odders hjemmebane og det er særdeles vigtigt for holdet at kunne føle opbakningen fra sidelinien. Det er det fordi vi havde håbet på at vi på nuværende tidspunkt havde stået med et par point mere, end vi faktisk gør. Det faktum at det ‘kun’ er blevet til tre point i de første fire kampe, betyder at vi er sultne efter at kunne hjemføre begge point fra Odder.

For at dette skal kunne lade sig gøre, er det først og fremmest vigtigt at defensiven står godt. Vi skal være opmærksomme på Lasse Rosendahl, der har mange skudvarianter, mest ind over midten og så skal vi have nogle redninger på deres fløje. Angrebsmæssigt skal vi sørge for at minimere fejlene, så vi ikke får for mange kontraløb i hovedet. Og så skal vi bare sørge for at holde et højt bundniveau og bare kæmpe som sindsyge i de svære perioder, der altid vil være der i en kamp over 60 minutter.

Vi håber at se mange tilskuere, som holder med TMT i Odder.