Pokalkamp i Kibæk

Pokalkamp i Kibæk

Kibæk Krydsfelt er navnet på det flotte idrætcenter i Kibæk, syd for Herning, og her spiller TM Tønder kamp, tirsdag aften klokken 18.30. En kamp i Santandercuppens 5.runde mod Kibæk IF der for tiden slås om overlevelse i 3.division pulje 2.

For blot to runder siden lignede Kibæk en relativ sikker nedrykker med 6 point på kontoen. Siden har de så slået nr.8 HRH Oddense og nr.7, Funder. De ligger dermed over stregen for direkte nedrykning, men skal nok bruge flere point i de to sidste kampe, hjemme mod Klakring (12 point) og ude mod Lemvig/Nissum 2, der ikke har noget at spille for.

Men inden disse afgørende kampe, står der altså TM Tønder på menuen for Kibæk IF, der slog et seriehold med 22-25 i forrige runde. TM Tønder var også allerede med i runde 4 hvor en flot sejr på 22-50 blev hevet hjem på Als. Kibæk kan derfor ikke forvente at se et TMT hold på frihjul. De unge drenge fra TMT elsker de her kampe og måske Anton og Viktor igen vil ud og kæmpe om at blive topscorer, hvor de begge scorede tocifret på Als.

Men når alt kommer til alt, så håber vi først og fremmest at spillerne fra Kibæk og deres fans får en god aften, en oplevelse de kan se tilbage på. Og sensationen, den må gerne udeblive i det her opgør 😉

Tag et kig på Kibæk’s Facebookside, der er fuld af liv.