Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

TMT Tønder siger tak – aktieemissionen er i hus

Skrevet d. 26. april 2019 af
Kim Møller
Pressemeddelelse

Den 6. marts lød startskuddet på en aktieemission for TMT Håndbold Elite og nu den 26. april er den en realitet og gennemført. Bestyrelsen satte skub i emissionen for at stabilisere klubbens økonomi for at kunne fastholde TMT Tønder i toppen af dansk herrehåndbold.

– Først en gang skal der lyde en kæmpestor tak til alle dem, der har bidraget til aktieemissionen. Det har været fantastisk at se, hvordan alle bare er rykket tættere sammen i bussen. Det er både privatpersoner, mindre virksomheder og ikke mindst nogle af kommunens helt store, der sammen har sikret at vi fortsat kan have en klub i toppen af dansk herrehåndbold, siger bestyrelsesformand for TM Tønder Stefan Østerby-Jørgensen.

Sæsonen for TM Tønder har været præget af stor sportslig succes, men økonomien har desværre ikke fulgt samme udvikling. Nedrykningen fra ligaen til 1. division har haft større økonomiske konsekvenser end først antaget. Selvom bestyrelsen har skåret udgifterne ind til benet, betød færre sponsorindtægter og ingen TV-indtægter at klubben kommer ud af denne sæson med et større underskud.

En realistisk og ambitiøs plan
– Vi har hele tiden haft troen i klubben og det ved vi også at mange af vores sponsorer har. Og vi har derfor også udarbejdet en strategi over de næste tre år, hvor vi ved hjælp af seks strategiske fokusområder ønsker at videreudvikle klubben bedst muligt, siger Stefan Østerby-Jørgensen.

TM Tønder har en ambition om at rykke op i ligaen i løbet af de næste tre år og på sigt at etablere sig der. Det kræver økonomisk stabilitet, talentudvikling, trofaste sponsorer og ikke mindst opbakning fra hele kommunen.

– Med en vellykket aktiemission har vi taget et vigtigt skridt i den rigtige retning. Nu skal vi fastholde de gode takter og fortsætte med den positive udvikling vi lige nu befinder os i, siger Stefan Østerby-Jørgensen.

Den 11. og 15. maj er igen to vigtige datoer i TM Tønders ambition om at være i toppen af dansk herrehåndbold. Der spilles der nemlig de to første af tre mulige oprykningskampe til ligaen. Hvem modstanderen bliver er endnu ikke fastlagt, men at kampene er nogle af de helt store, er der ingen tvivl om. Kom derfor ned i hallen den 15. maj og støt op om hele kommunens håndboldhold.

For yderligere spørgsmål kontakt bestyrelsesformand Stefan Østerby-Jørgensen på 6166 6477.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
8 timer siden