Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Jan Paulsen ny træner hos TM Tønder.

Skrevet d. 12. november 2019 af
Kim Møller
Pressemeddelelse

pressemeddelelse, 12. november 2019

Jan Paulsen ny træner hos TM Tønder.

TM Tønder Elite får med Jan Paulsen en ny mand ved roret, da klubben med øjeblikkelig virkning har valgt at opsige samarbejde med Torben Sørensen på grund af manglende sportslige resultater.

– Det er ikke tilfredsstillende, at vi efter 10 kampe kun står tilbage med 8 points. Det har vi nu taget konsekvensen af og opsagt vores samarbejde med Torben Sørensen, siger TMT-direktør Kim Wittenkamp.

I stedet for har klubben indgået et samarbejde med Jan Paulsen. En rutineret håndboldtræner, der i sidste sæson har været tilknyttet til Ribe-Esbjerg, der blot havde hentet fire point i ni kampe og var næstsidst i ligaen.

– Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af TM Tønder. Det er en klub med ambitioner, som jeg håber at kunne indfri sammen med en flok talentfulde spillere. Jeg glæder mig til at vende tilbage til trænergerningen igen og ikke mindst stå i spidsen for et hold, hvor der er masser af potentiale og muligheder, siger Jan Paulsen.

TM Tønder har målsætning for øje.
Bestyrelsen hos TM Tønder har lagt en ambitiøs treårig strategiplan, hvor den overordnede målsætning er at være blandt toppen af dansk herrehåndbold. Og derfor trænerskiftet i utide.

– Vi glæder os utrolig meget til at byde Jan velkommen i klubben og allerede fra på torsdag overtager han træningen af holdet og vil stå i spidsen for holdet allerede på lørdag, når vi møder Skovbakken på hjemmebane, fortæller Kim Wittenkamp og fortsætter, – vi føler os overbevist, at Jan kan være med til at puste fornyet energi i truppen.

Tak til Torben
Selvom truppen ikke er der, hvor bestyrelsen og ledelsen havde forventet det på nuværende tidspunkt, så er klubben taknemlig for det arbejde og engagement Torben har lagt i klubben.

– Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Torben, men nogle gange skal der nye kræfter til og det punkt er vi nået til nu i samarbejdet. Vi ønsker Torben god vind fremover, siger Kim Wittenkamp.

Torben har selvfølgelig taget klubbens beslutning til efterretning. Og tilføjer: – Jeg har været glad for min tid i Tønder, hvor jeg mødt mange fantastiske folk, lige fra de frivillige, til fans, til sponsorer, og ikke mindst folk i og omkring truppen.

TM Tønder spiller på hjemmebane på lørdag kl. 14 mod Skovbakken, hvor Jan Paulsen vil stå i spidsen for holdet.

For yderligere kommentarer kontakt TM Tønders direktør Kim Wittenkamp på 42 15 69 96.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden