Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Lørdag den 9. april slutter TM Tønder Håndbold sæsonen af på hjemmebane, hvor holdet får besøg af HC Odense. Kom i hallen til sæsonens sidste kamp, hvor vi bl.a. også skal takke trænere og spillere for en veloverstået sæson.

I weekendens næstsidste spillerunde sikrede vores hold i 1.division, trods nederlag til Team Sydhavsøerne, sig endnu en sæson i landets næstbedste række. Derfor kan vi spille frit i sæsonens sidste kamp, når vi lørdag den 9. april får besøg af HC Odense. Vi håber, at mange vil komme i hallen og være med til at slutte sæsonen på festlig vis og hvor holdet selvfølgelig går efter at revanchere det nederlag vi fik i Odense, og samtidig takke spillere og trænere for en veloverstået indsats.

I forbindelse med kampen mod HC Odense vil vi rette en særlig tak til de spillere, som ikke er i TM Tønder Håndbold i den kommende sæson.

Rasmus Mose, der gennem hele sin karriere har spillet i klubben, skal studere i Odense og spiller således i denne omgang sidste hjemmekamp i Tønder Hal 2. Rasmus er en talentfuld spiller, der har udviklet sig flot gennem ungdomsårene, og gennem hele sæsonen har fået masser af spilletid i 1.division.

Malte Schnoor har især i denne sæson taget et kæmpe skridt udviklingsmæssigt, og vist sig frem med stor kvalitet. Malte er en meget talentfuld ung spiller, der flytter til Sjælland for at studere, og dermed også slutter i TM Tønder.

Andreas Hampe kom til klubben fra TMS Ringsted op til denne sæson, og efter gensidig aftale spiller ”Hampe” også sin sidste kamp for klubben på lørdag.

Den færøske fighter, Teis Horn Rasmussen, har ydet en flot indsats gennem to år i TM Tønder, hvor han både på og udenfor banen har vist stor seriøsitet og engagement. Teis fortsætter karrieren i norsk håndbold. Til alle fire spillere skal der lyde en stor tak for indsatsen i TM Tønder – held og lykke fremadrettet.

På sidelinjen har Sune Gren i de seneste runder ageret sparringspartner til cheftræner Michael Wollesen. Helt efter planen, så stopper samarbejdet med Sune efter denne kamp, og vi vil gerne takke Sune for en engageret indsats.

Vi ser frem mod sæson 2022/2023, hvor truppen stort set er på plads, men vi arbejder på at styrke truppen yderligere. Vi glæder os til at se mange mennesker til håndbold i Tønder på lørdag – sammen er vi stærke.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold