Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Lasse Hamann Boeriths forlader klubben efter denne sæson

Skrevet d. 28. december 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Pressemeddelelse

Lasse Hamann Boeriths udnytter en option i hans kontrakt, og siger farvel til TM Tønder håndbold efter denne sæson.

Den talentfulde bagspiller Lasse Hamann Boeriths kom til TM Tønder midt i forrige sæson fra Skjern Håndbold, og har efter eget ønske valgt at gøre brug af en option i hans kontrakt, der gør at han stopper i klubben efter denne sæson. Dermed får Lasse Hamann Boeriths 1 ½ i klubben, hvor han på alle parametre har udviklet sig meget positivt. Cheftræner Torben Sørensen havde også gerne set profilen fortsætte i klubben efter denne sæson:
”Lasse har fra dag 1 i TM Tønder været særdeles seriøs omkring håndbolden, og han har en meget professionel tilgang til opgaverne. Det har i den grad givet resultat, og Lasse har som spiller gennemgået en meget flot udvikling. Han har specielt i angrebsspillet opnået en vigtig rolle på vores hold, hvor han via sin spilforståelse og evne til at gøre medspillerne dygtigere, har udviklet sig til en profil i rækken. Derfor havde jeg naturligvis også gerne set Lasse fortsætte endnu en sæson i klubben, men sådan er vilkårene i vores klub. Lasse er endnu et godt bevis på, at vi i klubben har et stærkt træningsmiljø, hvor unge og talentfulde spillere via god sparring og spilletid, udvikler sig særdeles positivt. TM Tønder vil gerne give talenter spilletid, og Lasse er et fantastisk eksempel på, hvad talent og god træningskultur kan føre til. Jeg ønsker naturligvis Lasse al mulig held og lykke fremadrettet og glæder mig over, at vi har Lasse til rådighed i den resterende del af sæsonen, da han bliver en vigtig spiller i bestræbelserne på at opfylde vores målsætning.”

Lasse Hamann Boerits er glad for dagligdagen i Tønder og TM Tønder, og roser såvel klub som tilhængere:
”Jeg er – og har altid været – rigtig glad for at være en del af en fantastisk klub og en herlig by. Uanset om vi spiller i Frederikshavn eller hjemme i Tønder Hal 2, så er der en fantastisk opbakning til holdet, og man mærker at rigtig mange i Tønder interesserer sig for håndbold. Min tid i TM Tønder har været særdeles god, og jeg har fået både tillid og spilletid, hvilket i høj grad har været med til at udviklet mig positivt. Jeg glæder mig til den sidste halvdel af sæsonen, og fortsætte med at give 100 %, så vores målsætning bliver indfriet”.

TM Tønder overvintre som bekendt på 1.pladsen i rækken, og starter 2.halvdel af sæsonen med udekampen mod Ajax København den 12. januar kl. 14:00

Med venlig hilsen og Godt Nytår
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
3 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
6 dage siden

En hyggelig onsdag aften

Der var blevet indkaldt til TMT Stafet for tredie gang og...
2 dage siden

Stærk fløj forlænger

Klubben er glade for at kunne offentliggøre, at Anton Filtenborg har...
5 timer siden