Pressemeddelelse: Lokale profiler forlænger
Pressemeddelelse: Lokale profiler forlænger
Pressemeddelelse: Lokale profiler forlænger
Pressemeddelelse: Lokale profiler forlænger

Pressemeddelelse: Lokale profiler forlænger

TM Tønder Håndbold forlænger med to lokale spillere

Skrevet d. 8. december 2020 af
Kim Møller
Pressemeddelelse: Lokale profiler forlænger

Fra venstre ses Kim Wittenkamp, Thomas Clausen, Kasper Madsen og Frederik Skoda (FS Management).

Det er med stor glæde vi kan meddele, at vi har forlænget kontrakten med to af de lokale, vigtige spillere på klubbens hold i 1.division. Således er Casper Madsen og Thomas Clausen i klubben de kommende tre sæsoner.

Det er en stor glæde, at to af klubbens lokale spillere har forlænget kontrakten med tre sæsonen. Både Casper Madsen og Thomas Clausen har spillet børne- og ungdomshåndbold i først Møgeltønder UIF og dernæst ungdomshåndbold i TM Tønder. De har begge været en fast del af førsteholdstruppen gennem flere sæsoner, og er således blevet kulturbærere i TM Tønder. De har begge udviklet sig meget positiv gennem de seneste sæsoner, ligesom de har taget et stort ansvar – både på og udenfor banen.

Thomas Clausen er 22 år gammel, og i denne sæson har TC spillet 9 kampe og scoret 35 mål. Om forlængelsen med Thomas Clausen siger cheftræner Jan Paulsen:
”Thomas er en alsidig spiller, der i denne sæson har været brugt på tre forskellige pladsen. Både som højre fløj, højre back og playmaker viser han eksplosivitet og skudkraft. Thomas er en spiller der har udviklet sig meget positivt i denne sæson, han har taget et stort ansvar og viser god motivation for at blive dygtigere. Han er også god i træningerne og er således en vigtig spiller, der vil gå forrest og udvikle sig”

Thomas Clausen er glad for hans rolle i klubben, og siger om forlængelsen:
Jeg har valgt at forlænge med TMT, fordi jeg er lokal, befinder mig godt i byen, hvor jeg arbejder hos Hydro Precision Tubing Tønder. Jeg trives godt i klubben, og jeg har fået en større rolle i den igangværende sæson. Jeg startede sæsonen som fløjspiller, men er efterhånden blevet regelmæssig bagspiller, hvilket også har haft betydning for min forlængelse med klubben. Jeg er sikker på at jeg kan udvikle mig yderligere i TMT, både på det håndboldmæssige og personlige plan. Og så glæder jeg mig til fortsat at have Tønder Hal 2 som hjemmebane”.

Casper Madsen er i denne sæson en af holdets ældste og dermed mest rutinerede kræfter. Derfor er det også naturligt, at forlængelsen med ”Madsen” vækker glæde hos Jan Paulsen:
”Casper er en rigtig dygtig og snu spiller, der især som spilstyrer og organisator har sin styrke. Casper er en vigtig spiller for holdet, og han er virkelig dygtig i vurderingsspillet, ligesom han er en vigtig brik i contrafasen. Casper er trods hans unge alder en erfaren spiller, der både spiller playmaker og venstre back. Udenfor banen har Casper en stor betydning, og han er således også en vigtig kulturbærer i TMT”.

23-årige Casper Madsen bor i Tønder og arbejder på Hydro Extrusion Denmark i Tønder. Han er glad for at kunne fortsætte sin håndboldkarriere i TM Tønder:
”Jeg har skrevet under, da jeg det sidste år har fået langt mere ansvar i klubben, hvilket har været med til at udvikle mit spil i en positiv retning. Denne udvikling vil jeg gerne fortsætte, og da klubben så tilbød en forlængelse var jeg ikke i tvivl om, at det var det jeg skulle. Derudover er jeg også glad for at jeg fortsat kan kombinere håndbold med arbejdet ved Hydro”.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden