Pressemeddelelse: Ny direktør er fundet
Pressemeddelelse: Ny direktør er fundet
Pressemeddelelse: Ny direktør er fundet
Pressemeddelelse: Ny direktør er fundet

Pressemeddelelse: Ny direktør er fundet

TM Tønder har fundet afløseren for Alex Petersen

Skrevet d. 27. oktober 2017 af
Flemming Sørensen
Pressemeddelelse: Ny direktør er fundet

TM Tønder Håndbold Elite A/S kan med stor glæde meddele, at klubben med virkning fra 1. december 2017 har ansat en ny direktør, som afløser for Alex Petersen, der efter eget ønske har valgt at overlade posten til en efterfølger.

TM Tønder Håndbold Elite A/S har ansat den 45-årige Kim Wittenkamp som ny direktør. Kim kommer fra en stilling som souschef hos Jysk Fynske Medier, og han overtager direktørposten i TM Tønder den 1. december 2017. Ansættelsen af Kim Wittenkamp som ny direktør, glæder bestyrelsesformand Robert Okholm:
”Blandt en række særdeles velkvalificerede ansøgere, er det med stor glæde, at vi kan offentliggøre ansættelsen af Kim Wittenkamp som vores nye direktør. Kim passer perfekt ind i den profil vi har søgt! Kim er født, opvokset og bosiddende i Tønder. Har har et kæmpe netværk i hele Tønder Kommune, hvor han er en kendt og respekteret personlighed. Vi ser meget frem til at skulle arbejde sammen med Kim, der også er en person der brænder for at udvikle klubben og området. I forbindelse med ansættelsen af den nye direktør, vil jeg samtidig benytte lejligheden til at sige en kæmpe tak til vores nuværende direktør, Alex Petersen. Alex har ydet en stor og værdifuld indsats, og brugt enormt meget tid på opgaven, som har har løst særdeles godt. Vi er glade for, at Alex fortsat er tilknyttet klubben – blot i en anden funktion”, slutter bestyrelsesformand, Robert Okholm.

Kim Wittenkamp bor i Tønder, og han glæder sig rigtig meget til de nye opgaver:
”Lige siden jeg så stillingsopslaget, har jeg haft et kæmpe ønske om at få denne stilling. Jeg er vild med sport, og har altid fulgt med på sidelinjen omkring TM Tønder. Jeg har selv spillet meget håndbold i ungdomsårene, og har meget stor interesse i klubben og dens udvikling. Det er unikt for området, at vi har et hold i håndboldligaen – det har en kæmpe reklameværdi for hele Tønder Kommune, og det giver stor respekt og anerkendelse rundt om i landet”

Kim Wittenkamp er et vellidt og velkendt ansigt i Tønder Kommune, hvor han er kendt for sin entusiasme og engagement:
”Jeg ser mange muligheder for at videreudvikle TM Tønder Håndbold, og jeg glæder mig til at være en del af et stærkt team. Jeg vil bidrage med mine erfaringer og sammen med den store gruppe af engagerede personer, der er med omkring TM Tønder, så er jeg sikker på, at vi kan rykke klubben yderligere i en positiv udvikling”, slutter Kim Wittenkamp.

Kim Wittenkamp præsenteres ved et pressemøde onsdag den 1. november 2017 kl 15:00 i Tønder Sport – og Fritidscenter.

Er der spørgsmål til ansættelsen af den nye direktør, så bedes man kontakte bestyrelsesformand Robert Okholm (mobil 29 99 09 80)

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden