Pressemeddelelse TM Tønder Foreningsdel
Pressemeddelelse TM Tønder Foreningsdel
Pressemeddelelse TM Tønder Foreningsdel
Pressemeddelelse TM Tønder Foreningsdel

Pressemeddelelse TM Tønder Foreningsdel

U19-drengenes team er nu på plads til sæson 2020/21

Skrevet d. 28. februar 2020 af
tmt
Pressemeddelelse TM Tønder Foreningsdel

Vi er stolte over at kunne annoncere, at Lars Hemmsen fortsætter som U19 drenge træner i endnu en sæson. Derudover fortsætter samarbejdet med Pia Matzen ligeledes. Pia har de sidste mange år været et kæmpe aktiv for holdet som holdleder, og hendes rolle på holdet er uvurderlig. Teamet er således på plads til næste sæson.

Både Lars Hemmsen og Pia Matzen var vores klare førstevalg til at varetage såvel træner- som holderlederopgaven. I denne sæson har de to været et stærkt team, og det er derfor glædeligt at deres arbejde nu kan fortsætte.

U19-drengene har i denne sæson spillet i den bedste række. Det er første gang TM Tønder har et ungdomshold i Ligaen, og den opgave har trænerstaben og ikke mindst spillerne klaret rigtig fint. Det er en præstation som klubben er fuldt ud tilfreds med. Der har været umådelig tætte opgør, hvilket beviser, at drengene sagtens har kunne være med i det sjove selskab. Der har været kampe, der ikke altid er gået TM Tønders vej. Herom siger Lars Hemmsen:
”Det er altid sjovt at måle sig med de bedste. Jeg synes, vi har vist igennem hele sæsonen, at vi hører hjemme i ligaen. Vi har lidt nogle nederlag, hvor vi kun taber kampene med et enkelt mål. Vores målsætning om at slutte midt i tabellen er stadig realistisk. Vi er på rette vej, og det viser den seneste udekamp mod topholdet Mors tydeligvis. Det var en af de bedste kampe vi har spillet i denne sæson.”

Lars Hemmsen er forholdsvis ny i trænergerningen, men han har for alvor vist sit trænertalent i denne sæson. Han ser frem til endnu en sæson sammen med U19-drengene. Spillerne har udvist stor selvtillid og gået til opgaverne med energi, hvilket Lars forventer fortsætter. Når der fløjtes op til træning, har den respekterede træner en klar forventning om, at drengene er klar, og at de yder deres bedste.”Mine forventninger til spillerne er, at de lægger den samme energi i tingene, som jeg selv gør. Når træningen er fløjtet i gang, er vi der for at blive bedre håndboldspillere. Derudover forventer jeg også, de passer deres individuelle styrketræning, så der ikke skal bruges for meget haltid på denne del.”

På nuværende tidspunkt er der ikke noget kendskab til, hvordan den kommende sæsons turneringsstruktur kommer til at være, og dermed vides det endnu heller ikke, om holdet kan beholde deres nuværende plads i ligaen. Uanset hvilken række det kommende U19-hold ender i til næste sæson, er der ingen tvivl om, at Lars ser frem til en spændende tid sammen med drengene.
”Jeg ser et stort potentiale i de kommende U19-spillere. Vi kommer ikke til at have så meget højde, men til gengæld kommer vi til at have fart og en stor portion gå-på-mod.”
Lars’ største fokus i denne sæson har været forsvar, hvilket det også vil være fremadrettet. Derudover har Lars, i tråd med klubbens målsætning og værdier, arbejdet på at udvikle spillernes evne til at tænke håndbold, byde ind med egne idéer og udvikle deres individuelle vurderingsspil.

”Da jeg selv har brugt det meste af min aktive tid på håndboldbanen i forsvaret, ligger jeg meget stor vægt på dette. Det er vigtigt for mig, at spillerne får en god bagage omkring forsvaret og forsvarsaftaler, når jeg sender dem videre til deres seniortid. At være tovejsspiller er en vigtig kompetence for en seniorspiller at besidde i dag. Derudover vil jeg også fortsætte med at arbejde med de samme systemer og angrebsåbninger, der bruges på klubbens seniorhold. Ligeledes vil der være stort fokus på, at spillerne af og til træner med seniorholdene, således transitionen til livet som seniorspiller bliver nemmere.”

Sportsudvalget ser frem til endnu en spændende sæson for U19-drengenes vedkommende. Yderligere information omkring opstart vi komme i foråret.

Venlig hilsen
TMT foreningsdels sportsudvalg

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden