Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold
Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold
Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold
Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold

TM Tønder forlænger med to af klubben talenter, så de er i klubben i yderligere to sæsoner

Skrevet d. 11. februar 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
TM Tønder hjemmeside
Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold

TM Tønder Håndbold har sikret sig to af klubbens egne unge talenter i yderligere to sæsoner. Både Thomas Clausen og Jesper Redlefsen vil således være at finde i den røde trøje frem til juni 2020.

Begge spillere har fået deres håndbold opvækst i Møgeltønder UIF og senere TM Tønder ungdom, mens de var i andre klubber som U18 spillere. Forlængelsen med de to unge spillere, glæder cheftræner Torben Sørensen:
”Både Thomas og Jesper er to unge talentfulde spillere, som kender kulturen i klubben og som i denne sæson har arbejdet hårdt på at dygtiggøre sig. Jesper kom til klubben fra Skanderborg inden sæsonen, hvor han desværre blev skadet i opstarten. Det gav ham en træls begyndelse på sæsonen, men han er nu tilbage ved fuld styrke, og er en dominerende spiller på vores 2. hold i 3.division.
Thomas har grebet chancen fra dag 1. Han kom ligeledes ”hjem” efter to år i Esbjerg. Han har fået spilletid i stort set alle ligakampe, og hans udvikling har været særdeles god i denne sæson. De to spillere er gode eksempler på, at vi er en udviklingsklub, hvor spillerne i et godt træningsmiljø kan ligge lag på deres udvikling. Jeg glæder mig meget til fortsat at skulle arbejde sammen med de to i de kommende to sæsoner”

Jesper Redlefsen afslutter sin studentereksamen på Det Blå Gymnasium Tønder til sommer, og ønsker derefter en traineeplads inden for salg. Han er glad for, at kunne fortsætte i TM Tønder i yderligere to sæsoner:
”Jeg er rigtig glad for at være i Tønder og TM Tønder – det giver en tryghed, og jeg vil rigtig gerne blive i byen. I TM Tønder er der et godt træningsmiljø, og selvom jeg fik en skidt start på sæsonen pga en skade, så føler jeg, at jeg har udviklet mig som håndboldspiller. Jeg har spillet en masse kampe på 3. division, og været med i træningerne på liga. Det er et stort plus, at vi er så mange unge i truppen, det giver et fedt miljø og vi har det rigtig godt sammen socialt. Det er perfekt for min udvikling, at kunne blive to år i klubben – og i Tønder”, slutter Jesper Redlefsen.

Thomas Clausen vendte hjem til Tønder efter to år i Esbjerg. Nu er han salgselev hos Hydro, og glæder sig over, at kunne spille i TM Tønder de kommende to sæsoner:
”Jeg trives rigtig godt i klubben, og jeg kan rigtig godt lide at være i Tønder. Jeg er i gang med en spændende uddannelse hos Hydro, og det passer perfekt ind sammen med håndbolden. TM Tønder er en rigtig god klub for unge spillere, og jeg føler, at jeg har udviklet mig på alle fronter i denne sæson. Det har været utrolig lærerigt at være med ligaholdet, og så er der bare en stemning på hjemmebanen som er fantastisk. Jeg glæder mig til næste step”.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden