Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S
Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S
Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S
Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

TM Tønder Håndbold elite styrker samarbejdet med 7 omegnsklubber.

Skrevet d. 17. september 2019 af
Kim Møller
Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

TM Tønder Håndbold vil gerne tilbage i håndboldligaen, og klubben styrker nu samarbejdet med 7 af omegnsklubberne. Samarbejdet med de 7 klubber; SC Saxborg Bylderup, Bredebro Idrætsforening, Møgeltønder UIF, Tønder SF, Skærbæk Håndboldklub, Tinglev IF og Bylderup Burkal Idrætsforening, er ifølge direktør Kim Wittenkamp en win-win for alle parter:
”Vi er en kommune og et område med en stærk håndboldtradition og interesse, så derfor har det været naturligt, at indbyde omegnsklubberne til et mere formelt samarbejde, så vi i højere grad kan samarbejde med hinanden. Det har 7 klubber heldigvis takket ja til, og vi forventer, at det bliver et stærkt koncept for alle parter. Kort sagt kan man sige, at aftalen går ud på at hjælpe hinanden omkring håndbolden.”

Samarbejdet indbefatter en række aktiviteter, der skal være med til at styrke interessen for håndbold og som sparring til de trænere, der træner børne- og ungdomshold i de 7 klubber:
”Vi tilbyder vores samarbejdsklubber unikke håndboldoplevelser og andre relevante indsatser, der kan være til gavn for klubben og spillerne. Der kommer bl.a. 1.holdsspillere fra TMT ud og laver træningspas i løbet af sæsonen. Der bliver lavet arrangementer for samarbejdsklubberne, ligesom vi tilbyder en trænerkonsulent til klubberne. Børnespillerne fra de 7 klubber bliver tilbudt at lave indløb til TMT`s kampe i 1. division, og der afholdes 6-8 morgenmøder, hvor samarbejdsklubberne kan deltage med egne medlemmer eller sponsorer. Slutteligt tilbydes de plads i vores erhvervsklub, og en synliggørelse af klublogoet på vores hjemmeside. Vi ser frem til dette samarbejde, og glæder os til at byde de 7 klubber velkommen”, slutter direktør Kim Wittenkamp.
Er der spørgsmål til ovenstående, er man naturligvis velkommen til at kontakte direktør Kim Wittenkamp eller bestyrelsesformand Steffen Østerby-Jørgensen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/SPressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/SPressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/SPressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/SPressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/SPressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/SPressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden