Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

Klubbens tidligere cheftræner, Sune Gren, tilknyttes igen TM Tønder Håndbold. Sune Gren skal resten af indeværende sæson være håndboldfaglig sparrings-partner til cheftræner Michael Wollesen.

Lørdag den 22. januar starter sæsonen igen op for klubbens herrer i 1. division, når holdet på udebane møder FIF. En spændende halvsæson venter, og TM Tønder Håndbold har i turneringspausen styrket indsatsen uden for banen. Den tidligere cheftræner Sune Gren er blevet tilknyttet klubben, hvor hans opgave bliver at sparre med cheftræner Michael Wollesen.

En opgave Sune Gren ser frem til:
”Da jeg fik henvendelsen fra TM Tønder Håndbold og efterfølgende havde gode snakke med Michael Wollesen, så gav det mening, at sige ja til opgaven. Min opgave bliver at hjælpe med faglig sparring op til og under kampene, ligesom efterbehandlingen af kampene bliver i tæt samarbejde med Michael. Jeg vil utrolig gerne hjælpe TM Tønder, og denne funktion kan samtidig passe ind med både familie og et krævende lederjob. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Michael, spillerne og TM Tønder.”

Michael Wollesen er glad for, at Sune Gren bliver tilknyttet klubben og ser frem til samarbejdet:
”Vi har hidtil i sæsonen haft rigtig mange tætte kampe, og med tilknytningen af Sune, kan vi forhåbentlig hente nogle procenter, som gør at kampene tipper til vores fordel. Sune har stor erfaring, og ser tingene lidt udefra. Det vil først og fremmest være sparring i kampsituationerne, men også når kampene skal evalueres, så vi hele tiden kommer til at udvikle og se fremskridt. Jeg ser meget frem til, at få Sune tilknyttet, ligesom både jeg og spillerne ser frem til at starte turneringen op igen på lørdag.”

TM Tønders første hjemmekamp i 2022, bliver onsdag den 26. januar klokken 20:00, hvor holdet tager mod Roskilde Håndbold.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S