Pressemeddelelse TM Tønder
Pressemeddelelse TM Tønder
Pressemeddelelse TM Tønder
Pressemeddelelse TM Tønder

Pressemeddelelse TM Tønder

Skrevet d. 12. april 2017 af
Flemming Sørensen
Pressemeddelelse TM Tønder

Lokal talent forlænger kontrakt med TM Tønder.

En af de lokale talenter, Thomas Oesen, har forlænget kontrakten med TM Tønder frem til sommeren 2018. Thomas Oesen har fået sin håndboldopdragelse i Møgeltønder UIF, og senere i TM Tønders ungdomsafdeling. Han har hele denne sæson været med ligatruppen, og samtidig spillet en afgørende rolle på klubbens 2.hold i 3.division.

Derfor er det også en stor glæde, at Thomas tager endnu en sæson i den røde trøje. Om forlængelsen siger Thomas:
”Jeg har i alle mine håndbold år spillet i Tønder, så i og med at Tønder ville skrive kontrakt med mig, var det naturligt for mig at sige ja. Truppen og menneskerne omkring truppen er også en af grundene til, at jeg ville skrive med Tønder. Jeg udvikler mig for hver sæson der går, og derfor håber jeg også, at den kommende sæson kan byde på mere spilletid på førsteholdet.
En af mine delmål er, at blive en etableret spiller i truppen, som så senere kan føre mig til udlandet og spille engang. Jeg glæder mig – Sammen er vi stærke!”

Sportschef Rene ́ Hamann Boeriths er ligeledes glad for, at det er lykkes at få Thomas tilknyttet i endnu en sæson:
”Jeg er utrolig glad for, at Thomas har valgt at forlænge sin kontrakt med TMT. Thomas er en vores egne unge lokale spillere og bl.a. derfor en vigtig spiller for TMT. Thomas er en dygtig bagspiller, med godt overblik, godt fintespil og utrolig hårdt skud. Thomas er fremtidens mand for TMT!”

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til sportschef Rene` Hamann Boeriths.

Med venlig hilsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden