Redlefsen: En forløsning at score.
Redlefsen: En forløsning at score.
Redlefsen: En forløsning at score.
Redlefsen: En forløsning at score.

Redlefsen: En forløsning at score.

Jesper Redlefsen spillede en afgørende rolle mod Frederikshavn.

Skrevet d. 8. april 2019 af
Kim Møller
Redlefsen: En forløsning at score.

Venstrefløjen fra MUIF, Jesper Redlefsen har måttet kigge langt efter spilletid på 1.holdet i denne sæson. Ikke fordi Jesper ikke har spillet godt nok, men i første halvsæson har Lasse Nikolajsen spillet fremragende og taget sig af spilletiden, og da Lasse efter jul har vist sig lidt mere menneskelig blev Jesper Redlefsen ramt af en skade.

For nyligt gjorde Jesper sig så bemærket, da han scorede 13 mål i en 3.divisionskamp og Torben Sørensen valgte at indlemme Jesper i førsteholdstruppen igen. I Odense kom Jesper ind og med to mål viste han at han er klar til opgaven på 1.holdet.

Mod Frederikshavn kom Jesper på banen i slutningen af 1.halvleg og han kvitterede med et mål i halvlegens absolut sidste sekund. – jeg var glad for at få lov til at komme ind og mærke stemningen igen, efter at have siddet udenfor med en skade, og det var bare en forløsning at score med det samme. At jeg også får lov til at fortsætte på banen fra 2.halvlegs start er jeg bare super glad for, sagde Jesper Redlefsen umiddelbart efter kampen.

Jesper startede 2.halvleg som han sluttede første, med et mål til 14-12. Senere scorede han til 16-17 og 23-19. Den unge sønderjyde der er i lære hos PTI kan dermed være særdeles tilfreds med sin egen præstation, men ydmyg som han er fik han også fremhævet nogle af de andre som startede på bænken sammen med ham.

– Det var en rigtig fin kamp. Dem der kom ind gjorde det godt og at jeg selv kunne kvittere med nogle mål er jeg bare rigtig glad for, sluttede en storsmilende Jesper Redlefsen, der bestemt gjorde en forskel med mål på nogle rigtig vigtige tidspunkter.

Redlefsen: En forløsning at score.Redlefsen: En forløsning at score.Redlefsen: En forløsning at score.Redlefsen: En forløsning at score.Redlefsen: En forløsning at score.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden