Redlefsen er glad for at være hjemme igen
Redlefsen er glad for at være hjemme igen
Redlefsen er glad for at være hjemme igen
Redlefsen er glad for at være hjemme igen

Redlefsen er glad for at være hjemme igen

Jesper Redlefsen stortrives med elevplads og håndbold

Skrevet d. 12. oktober 2018 af
Flemming Sørensen
Redlefsen er glad for at være hjemme igen

Jesper Redlefsen vendte forud for den seneste sæson tilbage til TM Tønder. Han havde haft tre års fravær, hvor han gik på efterskole og senere håndboldakademi. Han kom hjem og var en del af ligaholdet i seneste sæson, og nu er han en fast del af 1. divisionstruppen. Jesper har fået en herlig elevplads, og i fritiden er han med til at styrke klublivet i TM Tønder. Han trives med opgaverne, og er glad for at være tilbage igen.

Jesper har spillet håndbold siden han var 4 år, hvor han begyndte i Møgeltønder UIF. Her har han op gennem børne- og ungdomsårene spillet sammen med bl.a. Casper Madsen & Thomas Clausen, der begge også er med på 1. divisionsholdet. Som 1. års U16 spiller havde Jesper et år i TM Tønder Ungdom, inden har tog 10. klasse på Sportsefterskolen SINE, hvor han også var med på deres ungdomsligahold. Herefter drog Jesper til Skanderborg Håndbold, hvor han havde to gode år på deres håndboldakademi i kombination med en HHX-uddannelse. Her spillede Jesper U18 liga, og havde flere træningskampe på deres bedste seniorhold.

Inden 3.g valgte Jesper at komme hjem til Tønder, hvor han i juni 2018 afsluttede sin HHX-uddannelse på Det Blå Gymnasium Tønder. I forrige sæson fik han desværre delvist ødelagt sin sæson med flere skader, som drillede Jesper gennem det meste af sæsonen. Nu er han fit for fight, og stortrives med håndbolden. Uden for banen har han fået en elevplads hos en af klubbens storsponsorer, PTI – en tilværelse som Jesper er begejstret for:
“Efter tre lærerige år på henholdsvis SINE og efterfølgende SHEA i Skanderborg, har det været rart at komme hjem til Tønder igen. Jeg er mega glad for mit job hos PTI, hvor jeg får lov at prøve en masse forskellige ting inden for områder som indkøb, markedsføring, bogholderi og lager. Det er en spændende arbejdsplads, og jeg er rigtig glad for at det var muligt at få en elevplads hos PTI. Jeg kan godt lide at have mange bolde i luften, og ligeledes være i et miljø, hvor der sker noget – det er fedt!”

Den unge trup der i år er samlet i TM Tønder skaber i følge Jesper et super godt træningsmiljø, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig:
“Det er virkelig fedt at være med i truppen i år. Vi har mange unge spillere, som jeg tidligere har spillet sammen med. Alle i truppen bidrager positivt til stemningen, og så er der en vilje til at man vil være bedre. Sammenholdet er fantastisk, og den gode stemning er med til at gøre det hele meget sjovere. Der bliver gået til den, og der er altid masser af gejst under træning og kampe – det kan jeg godt lide:”

Jesper er afklaret med, at han i de kommende to år skal lære en masse ting af de lidt mere erfarne spillere. Han glæder sig over, at der er en mulighed for at have fokus på håndbolden sideløbende med, at han har en god læreplads. I fritiden bidrager Jesper aktivt til klubbens ungdomsspillere udvikler sig. Således er Jesper træner på U10, og han skal i denne weekend også deltage som træner på den håndboldskole som TM Tønder afholder. Han nyder at lære fra sig:
“Lige så vel som nogle af de ældre spillere i 1.holdstruppen kan lære mig en masse, så vil jeg gerne være med til at udvikle børne- og ungdomsspillerne. Det er fedt, at TM Tønder har en rød tråd mellem holdene, og så synes jeg det er vigtigt, at vi er én klub – helt fra microspillerne til 1. division – det skaber et godt sammenhold. Jeg glæder mig til at være med på håndboldskolen – og naturligvis også til kampen i Fredericia søndag aften, hvor jeg håber vi kan fortsætte den gode stime”.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
4 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
3 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
2 dage siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
3 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
4 dage siden

Lars K: Vi leder efter forsvarsspillet

Efter kampen mod Skive, var det en fattet og realistisk Lars...
19 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden