Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed
Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed
Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed
Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed

Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed

Skrevet d. 16. februar 2017 af
Flemming Sørensen
Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed

TM Tønder har fra næste sæson sikret sig fløjtalentet Jesper Redlefsen, der efter to sæsoner i Skanderborg Håndbold vender hjem til Tønder. Jesper har fået sin håndboldopvækst i Møgeltønder UIF, og som U16 spiller gik Jesper på Sportsefterskolen SINE, inden han fortsatte på Skanderborg Håndbold Elite Akademi (SHEA). Jesper har spillet U 18 håndbold i Skanderborg og er lige nu med på deres hold, som spiller i U18-ligaen. Jesper har tidligere fået debut på det danske U18 landshold, og har ligeledes spillet træningskampe på Skanderborgs ligaherrer hold. Om årsagen til at vende hjem, siger Jesper:

”Jeg har valgt, at vende hjem til Tønder, da jeg ser en fantastisk mulighed for at spille håndbold på højt niveau og samtidig udvikle mig individuelt som håndboldspiller. Jeg tror rigtig meget på det koncept, som TM Tønder har gang i, og tanken om at bruge så mange unge lokale spillere som muligt, er tiltalende og derfor så jeg en oplagt mulighed ved at skifte hjem igen. Jeg har en klar ambition om, at jeg først og fremmest skal vise, at jeg kan begå mig på førsteholdet. Samtidig vil jeg jo gerne stadig være med der hvor det er rigtig sjovt – nemlig på U-landsholdene!
Hvad jeg vil i fremtiden er stadig en anelse uklart, men en ting er helt sikkert og det er at jeg vil satse alt hvad der skal til, for at blive en ligaspiller. Drømmen er jo også at man en dag kan tage springet og komme til udlandet”

TM Tønder har lanceret en satsning på unge talenter, og dette har bl.a. ført til Jesper`s tilbagekomst til klubben. Om mulighederne i TM Tønder, fortæller Jesper:

”Mulighederne i TM Tønder ser jeg som værende gode. Jeg skal jo som første års senior, først vænne mig til, at det er noget mere fart og fysik i senior håndbold end der er ved U18. TM Tønder ser jeg også som en fantastisk mulighed for udvikling. Mange unge spillere og erfarne typer, som i kombination vil kunne skabe et godt træningsmiljø.
Ved siden af håndbolden, skal jeg først og fremmest lige gøre min uddannelse færdig før jeg kan have tid til et arbejde. Jeg går til dagligt i 2.g på HHX i Skanderborg, men skifter efter sommerferien til Det Blå Gymnasium i Tønder og færdiggør min studentereksamen der”.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
2 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
3 uger siden

Stærke Århusianere kommer forbi

På søndag gæster det nye Århus HC Tønderhallerne. Fem århus klubber...
4 uger siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
3 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
2 uger siden

Nikolajsen: En forløsning

Mathias Nikolajsen, der er kommet til TMT fra BSH ungdom inden...
4 uger siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
1 uge siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
1 uge siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
2 uger siden

HENRIK ER FRIVILLIG

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Henrik Thomsen ofte...
4 uger siden

Generalforsamling 2022

1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Forelæggelse af...
4 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
3 uger siden