Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed
Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed
Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed
Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed

Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed

Skrevet d. 16. februar 2017 af
Flemming Sørensen
Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed

TM Tønder har fra næste sæson sikret sig fløjtalentet Jesper Redlefsen, der efter to sæsoner i Skanderborg Håndbold vender hjem til Tønder. Jesper har fået sin håndboldopvækst i Møgeltønder UIF, og som U16 spiller gik Jesper på Sportsefterskolen SINE, inden han fortsatte på Skanderborg Håndbold Elite Akademi (SHEA). Jesper har spillet U 18 håndbold i Skanderborg og er lige nu med på deres hold, som spiller i U18-ligaen. Jesper har tidligere fået debut på det danske U18 landshold, og har ligeledes spillet træningskampe på Skanderborgs ligaherrer hold. Om årsagen til at vende hjem, siger Jesper:

”Jeg har valgt, at vende hjem til Tønder, da jeg ser en fantastisk mulighed for at spille håndbold på højt niveau og samtidig udvikle mig individuelt som håndboldspiller. Jeg tror rigtig meget på det koncept, som TM Tønder har gang i, og tanken om at bruge så mange unge lokale spillere som muligt, er tiltalende og derfor så jeg en oplagt mulighed ved at skifte hjem igen. Jeg har en klar ambition om, at jeg først og fremmest skal vise, at jeg kan begå mig på førsteholdet. Samtidig vil jeg jo gerne stadig være med der hvor det er rigtig sjovt – nemlig på U-landsholdene!
Hvad jeg vil i fremtiden er stadig en anelse uklart, men en ting er helt sikkert og det er at jeg vil satse alt hvad der skal til, for at blive en ligaspiller. Drømmen er jo også at man en dag kan tage springet og komme til udlandet”

TM Tønder har lanceret en satsning på unge talenter, og dette har bl.a. ført til Jesper`s tilbagekomst til klubben. Om mulighederne i TM Tønder, fortæller Jesper:

”Mulighederne i TM Tønder ser jeg som værende gode. Jeg skal jo som første års senior, først vænne mig til, at det er noget mere fart og fysik i senior håndbold end der er ved U18. TM Tønder ser jeg også som en fantastisk mulighed for udvikling. Mange unge spillere og erfarne typer, som i kombination vil kunne skabe et godt træningsmiljø.
Ved siden af håndbolden, skal jeg først og fremmest lige gøre min uddannelse færdig før jeg kan have tid til et arbejde. Jeg går til dagligt i 2.g på HHX i Skanderborg, men skifter efter sommerferien til Det Blå Gymnasium i Tønder og færdiggør min studentereksamen der”.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
7 dage siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
1 uge siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
2 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
3 uger siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
18 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
3 uger siden