Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed
Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed
Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed
Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed

Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed

Skrevet d. 16. februar 2017 af
Flemming Sørensen
Redlefsen: TM Tønder er en fantastisk mulighed

TM Tønder har fra næste sæson sikret sig fløjtalentet Jesper Redlefsen, der efter to sæsoner i Skanderborg Håndbold vender hjem til Tønder. Jesper har fået sin håndboldopvækst i Møgeltønder UIF, og som U16 spiller gik Jesper på Sportsefterskolen SINE, inden han fortsatte på Skanderborg Håndbold Elite Akademi (SHEA). Jesper har spillet U 18 håndbold i Skanderborg og er lige nu med på deres hold, som spiller i U18-ligaen. Jesper har tidligere fået debut på det danske U18 landshold, og har ligeledes spillet træningskampe på Skanderborgs ligaherrer hold. Om årsagen til at vende hjem, siger Jesper:

”Jeg har valgt, at vende hjem til Tønder, da jeg ser en fantastisk mulighed for at spille håndbold på højt niveau og samtidig udvikle mig individuelt som håndboldspiller. Jeg tror rigtig meget på det koncept, som TM Tønder har gang i, og tanken om at bruge så mange unge lokale spillere som muligt, er tiltalende og derfor så jeg en oplagt mulighed ved at skifte hjem igen. Jeg har en klar ambition om, at jeg først og fremmest skal vise, at jeg kan begå mig på førsteholdet. Samtidig vil jeg jo gerne stadig være med der hvor det er rigtig sjovt – nemlig på U-landsholdene!
Hvad jeg vil i fremtiden er stadig en anelse uklart, men en ting er helt sikkert og det er at jeg vil satse alt hvad der skal til, for at blive en ligaspiller. Drømmen er jo også at man en dag kan tage springet og komme til udlandet”

TM Tønder har lanceret en satsning på unge talenter, og dette har bl.a. ført til Jesper`s tilbagekomst til klubben. Om mulighederne i TM Tønder, fortæller Jesper:

”Mulighederne i TM Tønder ser jeg som værende gode. Jeg skal jo som første års senior, først vænne mig til, at det er noget mere fart og fysik i senior håndbold end der er ved U18. TM Tønder ser jeg også som en fantastisk mulighed for udvikling. Mange unge spillere og erfarne typer, som i kombination vil kunne skabe et godt træningsmiljø.
Ved siden af håndbolden, skal jeg først og fremmest lige gøre min uddannelse færdig før jeg kan have tid til et arbejde. Jeg går til dagligt i 2.g på HHX i Skanderborg, men skifter efter sommerferien til Det Blå Gymnasium i Tønder og færdiggør min studentereksamen der”.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden