Remis i lokalbrag / 3 division
Remis i lokalbrag / 3 division
Remis i lokalbrag / 3 division
Remis i lokalbrag / 3 division

Remis i lokalbrag / 3 division

Dramatisk afslutning med rødt kort

Skrevet d. 20. november 2017 af
tmt
Remis i lokalbrag / 3 division

I går eftermiddag udspillede der sig lidt af et drama i Tønder hal 2, da Sønderjyske’s liga reserver gæstede hallen.

Kampen startede jævnbyrdig hvor begge hold skulle lige finde det rigtig spændingsniveau. Men langsom fik vi momentum og kunne bringe hos foran med 3 mål, men grundet nogle dumme udvisninger og et korrekt givet rødt kort til vores egen Morten Jørgensen kom Sønderjyske tilbage i kampen og vi måtte nøjes med en pauseføring på 14-13.

Vi kom bedst ud af start hullerne i anden halvleg og havde flere gode muligheder for at bringe os foran med 3-4 mål, men brændte 100% chancer , stolpeskud etc. gjorde at Sønderjyske forblev inde i kampen og det forblev en tæt affære. Da der mangler 2 min er vi foran med 1 mål , men en teknisk fejl gjorde at Sønderjyske kunne udligne til 25-25 og et nervepirrende sidste minut tog sin begyndelse. Vi starter vores angreb og holder bolden pænt i gang, men en hurtig markering for passivt spil stresser os og med ca. 10 sek igen lavede vi en teknisk fejl som gav Sønderjyske mulighed for kontra. Vores Casper Madsen stopper deres kontra-mulighed med en tackling på Jacob Lyck som dommerne desværre taksere til direkte rødt kort, hvilket korrekt udløser en straffekast til gæster. Heldigvis brænder Jacob Lyck straffekastet og en uafgjort 25-25 bliver realitet.

De udvisninger som falder i dagens kamp inkl. det røde-kort til vores Morten Jørgensen syntes jeg faktisk er ok, for der blev gået til stålet fra begge hold uden at kampen var voldsom/unfair , men situation omkring Casper Madsen er jeg overhovedet ikke enig med dommerne – og syntes faktisk de fejl fortolker situationen fuldstændig. Men det er hvad som sker og som kampen udviklede sig over de 2×30 min så er en uafgjort nok helt ok.

Næste kamp er allerede på torsdag på udebane i Kruså hallerne hvor Bov IF tager imod. Og det bliver højst sandsynlig uden Morten og Casper, men så er det heldigt at vi råder og en god bred bænk og andre står klar til at tage over.

Holdet var:

Jesper boldt (10 redninger), Casper Madsen (9), Morten Jørgensen, Lars Reinholdt, Mathias Hejsel (3), Thomas Clausen (1), Jesper Redlefsen (3), Benjamin Holm (6), Daniel Jacobsen (1) og Kasper Smidemann (2)

Gode foto’s fra kampen:

https://www.jv.dk/toender/Drama-i-Toender-SoendderjyskE-braendte-straffekast-i-sidste-sekund/artikel/2562043

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden