Returkamp i Maribo mandag
Returkamp i Maribo mandag
Returkamp i Maribo mandag
Returkamp i Maribo mandag

Returkamp i Maribo mandag

Anden akt i oprykningsduellen spilles 2.påskedag i Maribo

Skrevet d. 21. april 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Returkamp i Maribo mandag

TM Tønder og Team Sydhavsøerne leverede en intens og medrivende kamp, da de skærtorsdag spillede første oprykningskamp i Tønder Hal 2. En tæt kamp med masser af gode momenter, fysiske dueller og taktiske udfordringer trænerne imellem.

Et tæt opgør, hvor hjemmeholdet (heldigvis) trak det længste strå til slut. Sejren blev på 28-25 og med minimum et point i morgen vil vores hold have afgjort de indbyrdes opgør, og dermed være klar til at møde den nederst placerede i puljespillet i ligaen om en plads i næste års håndboldliga.

Omvendt så har Team Sydhavsøerne en stærk hjemmebane, og de vil givetvis komme med stor gejst og vise deres publikum, at det er dem der skal spille om en plads i håndboldligaen.

Cheftræner Torben Sørensen er fuld af fortrøstning forud for opgøret:
“Jeg har en rigtig god følelse forud for kampen. Der er stor optimisme i truppen efter det første opgør, hvor jeg synes vi løste mange opgaver godt. Der er en god tro på, at vi kan afgøre det i morgen ved at få minimum uafgjort. Jeg synes, at vi havde det fysiske overtag i det første opgør, og mentalt har sejren givet os endnu et løft.
Jeg fornemmer, at vi er der hvor vi var i de første 9 kampe i turneringen, hvor der er et stort mentalt overskud. Vi hviler godt i os selv, så selvom vi kommer under et stort pres fra TSØ i morgen, så er jeg overbevist om, at spillerne kan modstå dette.
Der vil komme et taktisk spil, og en del dueller, som vi skal forsøge at vinde. Specielt målmandsduellen tror jeg bliver afgørende igen i morgen. Begge hold har dygtige keepere, så det kan blive en afgørende faktor. Ellers er det småting vi skal justere i forhold til det første opgør. Dog har vi kigget ekstra på deres bagspillere, hvor især Martin Vilstrup i alle tre kampe i denne sæson, har voldt os problemer.
Vi har alle spillere til rådighed og glæder os til at løbe på banen i Maribo, hvor vi ved at mange Tønderfans vil støtte os.”

Kampen fløjtes i gang klokken 15.00 i Maribo Hallen, hvor Henrik Johnsen og Claus Adelgaard skal dømme.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden