Revanche til gode
Revanche til gode
Revanche til gode
Revanche til gode

Revanche til gode

Vigtig periode skydes i gang på søndag

Skrevet d. 20. januar 2023 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Revanche til gode

Når TM Tønder på søndag drager til Århus nord for at møde Skovbakken, er det i den grad os der har revanche til gode. Den omvendte kamp i Tønderhallerne i runde tre var et sandt mareridt. Intet fungerede for os i den kamp. Forsvaret kunne slet ikke få fodfæste og selv om vi scorede 30 gange, var der store problemer i angrebet også, hvilket gav Skovbakkens kontramaskine gode vilkår. Desuden brændte vi et hav af oplagte chancer på deres keeper Mads Hviid.

Siden hen har Skovbakken lige som TM Tønder haft en svingende sæson. De har i egen hal bl.a tabt med 11 til Grindsted og 14 til Århus HC i rækkens mest lokale lokalopgør. Begge disse opgør blev spillet i November, hvor det også blev til et stort nederlag i Odder. December bød på uafgjort hjemme mod HØJ og en stor sejr hjemme mod Otterup, inden det blev til et nederlag i Ringsted. Så nedturen synes at være blevet stoppet inden jul. I tabellen ligger Skovbakken nummer 9 med 12 point, et point færre end TMT, så der venter en vigtig kamp for begge hold.

TM Tønder har fået spillet nogle fine træningskampe, men på søndag bliver det altså alvor igen. Ud over Jaris Tobeler ser det ud til at vi er fit for fight og kan spille bredt. Vi har gode muligheder for point i de næste seks kampe, men det kræver at vi kommer godt i gang. Vi skal finde det rette spændingsmoment og kæmpe om hver en bold for at vinde i Skovbakken. Det er en kamp der kan komme til at definere resten af vores sæson, så forhåbentlig spiller vi en af de her kampe, hvor vi rammer topniveauet, som vi flere gange har bevist at vi har. Sker det, så kan vi vinde i århus, men vi så i den omvendte kamp, der sluttede 30-41, hvad der venter os, hvis vi giver dem chancen.

Kampen spilles på søndag klokken 19.00. Det ser ikke ud til at den livestreames, så der er alle gode grunde til at bruge en søndag aften i Århus. Vi ses, sammen er vi stærke. #tmtønder #tmtredsupport

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden