Ribe-Esbjerg besejret.
Ribe-Esbjerg besejret.
Ribe-Esbjerg besejret.
Ribe-Esbjerg besejret.

Ribe-Esbjerg besejret.

Ribe-Esbjerg sparede på profilerne i Skærbækcentret.

Skrevet d. 8. januar 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Ribe-Esbjerg besejret.

Lad det være sagt med det samme. REHH havde ikke hele startsyveren med på holdkortet i et pænt besøgt Skærbækcenter. Spillere som Lukas Karlson og de tre tidligere TMT profiler Mathias Jørgensen, Rasmus Boysen og Nicolaj Enderleit sad over. TM Tønder spillede uden Rolf ravn og de skadede fløje Rethlefsen og Clausen, mens en småskadet Jeppe Jonasson ikke spillede så meget som normalt.

REHH havde dog stadig en stærk række spillere med i startopstillingen og midtvejs i første halvleg var stillingen 7-7. Efter en REHH timeout havde TMT en god periode og bragte sig foran med tre mål og det holdt til pausen hvor stillingen var 16-13. Christian Trans havde stået en fremragende 1.halvleg bag et stærkt forsvar, og i den anden ende var Felix Kasch og Lasse Nicolaisen skarpe.

Efter pausen gav REHH spilletid til nogle talenter og det udnyttede TM Tønder til at bringe sig foran 24-18 efter 43 minutter. Også Torben Sørensen gav fint med spilletid til talenterne og 8 minutter før tid var stillingen 29-21. Der blev forsøgt nogle ting der ikke rigtig lykkedes og det udnyttede REHH til at komme på 30-25 med 5 minutter tilbage. Det hele endte dog 32-27 til TMT.

Niklas Simonsen stod en flot 2.halvleg, mens det angrebsmæssig var mange der bød ind efter pausen. Forsvaret spillede en rigtig flot kamp. Det var da også en tilfreds træner, Torben Sørensen der efter kampen sagde:

– Når de (REHH) kommer med deres startsyver er der mere fysik i deres spil, men de har stadig nogle spillere der laver mål ud af ingenting, men da vi fik lukket ned for dem var det rigtig fint. Vi fik alle i spil og de to gange Mathias (Møller og Hejsel) fik jo også lov til at være med i dag, lige som Benjamin Holm mere og mere bliver en del af forsvaret.

Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.Ribe-Esbjerg besejret.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
20 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden