Skive taber sjældent i egen arena

Rigtig svær udebane i vente

Stærke hold som Midtjylland og Sydhavsøerne har måttet lægge ryg til stryg i Bio Circ Arena i Skive i denne sæson. Her spiller Skive FH sine hjemmekampe og kun, (hvem andre end Grindsted), er sluppet derfra med en sejr, da de tilbage i November vandt 25-32. Ellers er det blevet til hele 7 sejre i de resterende 7 hjemmekampe.

Skive der pt. ligger placeret på en 3.plads er et gennemrutineret hold, med masser af profiler. Daniel Guldsmed og Nicolai Jensen får jo en klokke til at ringe i enhver sportchefs øre, men også spillere som Christian Termansen, Frederik Børm, Viktor Vlastos og Mathias Damgaard er store profiler i 1.division, så det er et Skive hold der er super stærke på alle positioner og når de rammer en god dag er de vanvittig dygtige.

TM Tønder får således rigeligt at se til mod 1.divisions mest scorende hold. Vores forsvar og keepere skal op på den helt store klinge, så det ikke går som i det omvendte opgør, hvor Skive scorede hele 39 gange mod os. Det må ikke ske igen og det tror vi heller ikke det kommer til. Angrebsmæssigt skal vi ramme samme niveau som mod Grindsted, for vi kommer til at skulle score mange mål, skal vi have noget med hjem fra Skive.

Skive er kæmpe favoritter, selv om TMT med seks sejre i syv udekampe har en flot udebanestatistik. Som underdogs kan vi så gå ind og spille frit og det kan vise sig at være en vigtig faktor for kampen. Men der er mange ting vi skal lykkes med, dog er intet umuligt for vores hold. Vi tager til Skive med stor tro på at vi kan lykkes.