Rikke er frivillig

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte bag computeren ved dommerbordet. Rikke har haft flere forskellige funktioner som frivillig i klubben.

“Hvis vi alle yder lidt, så kan vi sammen gøre en stor forskel. Vi er en lille by i Udkantsdanmark, men sammen kan vi få en klub til at fungere rigtig godt. Det vil jeg gerne bidrage til,” siger Rikke.

Rikke har selv spillet håndbold i klubben og fulgt Tønders elitehold længe.

“Vi er håndboldtossede i min familie. Det er rigtig god underholdning, så hele familien har været tilskuere i hallen i mange år. Vi er vant til at komme i hallen, kender den og kender mange her, så det var naturligt for mig at blive frivillig”, fortæller Rikke.

Som sekretær sidder Rikke ved dommerbordet og sørger for kamprapporten. Opdaterer løbende med scoringer, udvisninger, timeouts mm.

“Det er i sig selv en lille funktion, men den er vigtig for kampen. Jeg kan godt lide at bidrage og være en del af noget større,” fortæller Rikke.

Du kan følge Rikkes arbejde på appen Tophåndbold. Det er sekretærens opdateringer, der lægges ud live på appen i løbet af kampen.

“Jeg er glad for at være en del af klubben. Her er en rigtig god stemning og det giver mig både glæde og energi at dele min passion med andre. Der er så mange passionerede og gode folk i klubben, både i bestyrelsen, blandt de frivillige, spillerne og i fanklubben,” fortæller Rikke.

TM Tønder har også brug for dig. Kunne du tænke dig at være frivillig, så har klubben mange forskellige typer frivillige opgaver. Ring til Kim Wittenkamp på 4215 6996 og hør mere. Eller send en mail til kw@tmth.dk