Rolf: Fed, men svær kamp I vente
Rolf: Fed, men svær kamp I vente
Rolf: Fed, men svær kamp I vente
Rolf: Fed, men svær kamp I vente

Rolf: Fed, men svær kamp I vente

Skrevet d. 16. december 2016 af
Flemming Sørensen
Rolf: Fed, men svær kamp I vente

Efter tirsdagens nederlag hjemme mod TTH Holstebro, venter der lørdag en svær udekamp, når TM Tønder skal til Jyllands hovedstad og møde Aarhus Håndbold. Et Aarhus mandskab der sandsynligvis tørster efter revanche, da de jo som bekendt tabte 27-25 da de gæstede Tønder i slutningen af september måned.

Det bliver dog en helt andet kamp, når der i morgen klokken 15:00 fløjtes op i Ceres Arena. Rolf Ravn forudser da også en vanskelig, men bestemt ikke umulig, opgave for et TMT-mandskab der igen gerne vil på pointtavlen:

”Det er et helt anderledes sammenspillet Aarhus-hold vi skal møde i morgen. De har fået flere af deres profiler klar til kamp og vil afgjort være opsatte på at få to point mod os – ikke mindst efter de har tabt de seneste to kampe mod henholdsvis Holstebro og Aalborg”.

I det seneste opgør mod TTH Holstebro blev personlige fejl konsekvent straffet af en velforberedt modstander, som især i første halvleg scorede en række contramål, der var forårsaget af TMT-fejl i angrebet. Trods nederlaget tidligere på ugen, så øjner Rolf Ravn dog point i morgen:

”Vi har haft nogle rigtig gode træninger efter kampen mod TTH Holstebro. Alle spillere er med igen, og det giver en anderledes gejst. Aarhus har en spillestil, der gør, at de som hold egentlig står godt til os. Vi skal minimere vores fejl, spille med lidt større tålmodighed i angrebet og ikke forsøge at afgøre kampene på 30 minutter. Ligeledes er det vigtigt, at vi får stabiliseret vores defensiv og kommer tilbage til konceptet fra de første kampe. Kan de faktorer lykkes, så mener jeg egentlig vi har en god mulighed for point”, slutter en optimistisk Rolf Ravn.

Lad os håbe Rolf Ravn får ret og der kommer point med hjem til Tønder. Holdet får god opbakning på lægterne, da Red Support – og andre – vil være talrigt repræsenteret i Ceres Arena for at heppe på ”De røø`e”

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
20 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden