Rolf: Fed, men svær kamp I vente
Rolf: Fed, men svær kamp I vente
Rolf: Fed, men svær kamp I vente
Rolf: Fed, men svær kamp I vente

Rolf: Fed, men svær kamp I vente

Skrevet d. 16. december 2016 af
Flemming Sørensen
Rolf: Fed, men svær kamp I vente

Efter tirsdagens nederlag hjemme mod TTH Holstebro, venter der lørdag en svær udekamp, når TM Tønder skal til Jyllands hovedstad og møde Aarhus Håndbold. Et Aarhus mandskab der sandsynligvis tørster efter revanche, da de jo som bekendt tabte 27-25 da de gæstede Tønder i slutningen af september måned.

Det bliver dog en helt andet kamp, når der i morgen klokken 15:00 fløjtes op i Ceres Arena. Rolf Ravn forudser da også en vanskelig, men bestemt ikke umulig, opgave for et TMT-mandskab der igen gerne vil på pointtavlen:

”Det er et helt anderledes sammenspillet Aarhus-hold vi skal møde i morgen. De har fået flere af deres profiler klar til kamp og vil afgjort være opsatte på at få to point mod os – ikke mindst efter de har tabt de seneste to kampe mod henholdsvis Holstebro og Aalborg”.

I det seneste opgør mod TTH Holstebro blev personlige fejl konsekvent straffet af en velforberedt modstander, som især i første halvleg scorede en række contramål, der var forårsaget af TMT-fejl i angrebet. Trods nederlaget tidligere på ugen, så øjner Rolf Ravn dog point i morgen:

”Vi har haft nogle rigtig gode træninger efter kampen mod TTH Holstebro. Alle spillere er med igen, og det giver en anderledes gejst. Aarhus har en spillestil, der gør, at de som hold egentlig står godt til os. Vi skal minimere vores fejl, spille med lidt større tålmodighed i angrebet og ikke forsøge at afgøre kampene på 30 minutter. Ligeledes er det vigtigt, at vi får stabiliseret vores defensiv og kommer tilbage til konceptet fra de første kampe. Kan de faktorer lykkes, så mener jeg egentlig vi har en god mulighed for point”, slutter en optimistisk Rolf Ravn.

Lad os håbe Rolf Ravn får ret og der kommer point med hjem til Tønder. Holdet får god opbakning på lægterne, da Red Support – og andre – vil være talrigt repræsenteret i Ceres Arena for at heppe på ”De røø`e”

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden