Rolf Ravn: “Ultimativt hvis det slutter med en oprykning”
Rolf Ravn: “Ultimativt hvis det slutter med en oprykning”
Rolf Ravn: “Ultimativt hvis det slutter med en oprykning”
Rolf Ravn: “Ultimativt hvis det slutter med en oprykning”

Rolf Ravn: “Ultimativt hvis det slutter med en oprykning”

Rolf Ravn spiller tirsdag sin sidste hjemmekamp for TM Tønder - og han vil naturligvis gerne slutte med en oprykning

Skrevet d. 13. maj 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Rolf Ravn: “Ultimativt hvis det slutter med en oprykning”

Han kom til klubben den 1. januar 2015 – fra KIF Kolding. I morgen, den 14.maj 2019, slutter han tiden på hjemmebanen i TM Tønder. Det kan blive hans sidste kamp i den røde trøje, hvilket i givet fald vil betyde, at han slutter med at spille holdet i Håndboldligaen.

Rolf Ravn kom til klubben fra morgendagens modstander, og dengang var det ikke med troen på to sæsoner i håndboldligaen, og en stor rolle på holdet – både på og udenfor banen. Det er en tid, som Rolf ser tilbage på med meget stor glæde:
“Jeg har været rigtig, rigtig glad for min tid i TM Tønder. Ikke kun i klubben, men også i byen, hvor jeg har mødt utrolig mange herlige mennesker, som i den grad har været med til at give mig nogle gode år i området. Jeg kom til TM Tønder i håb om at få mere spilletid på et lidt højere niveau. Dengang spillede jeg 2. division, og havde ikke set det komme at vi skulle rykke op i ligaen, og spille to år i landets bedste række. Nu vil det være super fedt, hvis jeg kan slutte med igen at spille holdet i den fornemste række. Jeg føler mig priviligeret at have været med på denne “rejse” i TM Tønder, og vil altid huske tilbage på tiden som nogle fantastiske år.”

Forud for denne sæson sagde 9 spillere farvel til TM Tønder, og derfor er Rolf Ravn overrasket over, hvor godt holdet har spillet i denne sæson:
“Da vi startede op i august, der synes jeg, at der var lang vej til hvor vi står nu. Men truppen har arbejdet hårdt for hinanden, og der er en fantastisk indstilling til at vil blive bedre. Jeg synes, at vi har spillet en fornem sæson, hvor vi specielt den seneste måned igen har fundet vores stigende formkurve. Tirsdag skal vi igen vise mandsmod, og vi skal yde en endnu bedre præstation end i fredags, hvis vi skal vinde. Men en ting er klart, det handler for os ikke om at spille en flot kamp, det handler om at vinde! Vi skal møde et hold der virkelig er udfordret på rigtig mange parametre, og derfor kræver det, at vi alle lige giver os lidt mere end i fredags, og at vi ikke mindst spiller de ting som fungerer for os.”

Rolf Ravn har spillet mange vigtige kampe i Tønder Hal 2, hvor stemningen er helt speciel. Kampen tirsdag kan blive med den vildeste stemning i hans TMT-tid:
“Det er helt specielt at spille i Tønder Hal 2. Den kulisse som er. kan man ikke træne sig til at spille i. Tilskuerne står side om side med os spillere, og der er en larm uden lige. Vores fantastiske supportere er forhåbentlig klar til at vinde kampen – både på lægterne og banen, det giver os ekstra energi, når der bliver bakket godt op. Det var en utrolig fed stemning mod Fredericia, og i de seneste hjemmekamp mod Team Sydhavsøerne, men den her kamp har endnu større betydning. Det er ikke bare en kamp!”

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden