Rune Hinrichsen stopper

Rune Hinrichsen stopper

Stregspiller Rune Hinrichsen stopper efter denne sæson i TM Tønder.

Som 19-årig kom Rune til TM Tønder Håndbold op til sæsonen 2021/2022. Rune kom dengang til klubben nogle år som ungdomsspiller i Flensburg, med hvem han var med til at vinde det tyske mesterskab for U19 hold. Rune er oprindeligt fra Ravsted og har spillet ungdomshåndbold i BBU Saksborg.

Sportschef Steen Thomsen udtaler:
”Rune har gennem de seneste to sæsoner ydet en stor indsats i TM Tønder, og han har trods hans forholdsvis unge alder bidraget meget positivt både på og uden for banen. Rune er en hårdtarbejdende spiller, som i denne sæson har spillet 20 kampe på vores 1. divisionshold, hvor han specielt forsvarsmæssigt har stærke kompetencer. Rune har stået stærkt i midterforsvaret, og har især udviklet sit forsvarsarbejde, når vi har dækket med offensive variationer. Angrebsmæssigt har han på stregen også udviklet sit spil, og har været en god ”makker” til både Tobias Balsby og Mikkel Damgaard. Vi takker Rune for en god indsats i klubben, og ønsker ham alt muligt held og lykke fremadrettet”.

Rune udtaler:
”Jeg har været meget glad for at have spillet i TM Tønder de sidste 2 sæsoner. Det har været en meget lærerig tid, hvor jeg har mødt en masser dejlige mennesker i klubben, hvor jeg har udviklet mig både personligt og håndboldmæssigt. Det jeg kommer til at savne mest, er Hal 2 og at spille foran Red Support og det store fællesskab omkring klubben”.

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen, mobil: 29 45 29 28

Med venlig hilsen
Bestyrelsen,
TM Tønder Håndbold