Rutinen sikrer 2 point
Rutinen sikrer 2 point
Rutinen sikrer 2 point
Rutinen sikrer 2 point

Rutinen sikrer 2 point

Skrevet d. 8. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Rutinen sikrer 2 point

Tirsdag aften var der for alvor knald på i Tønder Sports & Fritidscenter. I Tønderhal 2 udspillede der sig et drama af dimensioner, foran 1500 tilskuere, mellem ligaholdene fra TMT & SE. Som halspeakeren, flere gange undervejs i kampen, gjorde opmærksom på, var der tirsdag aften dobbeltarrangement. Efterfølgende i den ligeledes intime Tønderhal 1 skulle fortidens og fremtidens stjerner spille i fællesskab på serie 1 holdet, der mødte Nustrup.

Træner Bent Clausen var i sit oplæg klar i spyttet: ”Der kommer mange tilskuere i dag. Træk fra i starten, lad dem komme med igen, træk fra igen fra starten af 2.halvleg, og lad dem komme med igen. Luk kampen til sidst – vind med et mål!”.

Hele 15 tilskuere havde valgt at takke ja til dobbeltarrangementet, hvilket så ud til at påvirke nogle af TMT spillerne, som ellers kun er vant til at spille for 2-4 tilskuere hver gang. To spillere som dog ikke virkede tyngede af hverken presset eller de mange tilskuere var målmand Nille og det fysiske pragteksemplar Sune Hofsted. Nille lukkede fuldstændigt ned i starten med flere spektakulære redninger. Bl.a. reddede han et fløjskud ved at lave skorpionen – en redning som endte med at ende i hænderne på Sune Hofsted, der omsatte den til en kontrascoring.

Efter 15 min. stod der 7-2 på tavlen – alle mål var scoret af Hofsted og endda på kontra. Herefter valgte BC at skifte 3 mand ud. Spillerne som kom på banen, havde fået en besked: ”Sæt den ned i 3. gear”. Dette gjorde spillerne naturligvis, og Nustrup kom herefter med i kampen igen. Ved pausen var TMT dog foran 11-10.

Efter at have delt druesukker og sportssaftevand ud til spillerne tog BC ordet i pausen: ”Godt drenge. Nu sætter vi lige motoren lidt op i kadence igen”. Assistenttræner Bjarne Mastermind Jensen nikkede samtykkende og satte sig selv på banen. Med hans kvikke fødder fik han ene og alene skabt et forspring på 5 mål midtvejs i anden halvleg. Herefter satte Mastermind sig ud, tog skoene af og begyndte at meditere.

Dette betød rotation på banen igen. TMT spillerne var efterhånden ved at være oppe i et vanvittigt højt tempo, hvilket ikke bekom BC særligt godt. ”Tranquille, tranquille”, blev der råbt højlydt fra bænken. Spillerne lystrede igen som små hunde. De satte tempoet ned, lukkede Nustrup ind og tilskuerne fik den spændende kamp, de forventede. Med 2 min. igen var TMT kun foran med 1. Rutine fornægter sig dog ikke. Efter en rundgang i højre side, smed stregspiller Sune Hofsted bolden ind i feltet, hvor Frederik Christiansen kom i et vip. Med et følt lob – nogle vil påstå det var et skud – slog han det sidste søm i Nustrup kisten. Nustrup fik lov til at pynte til sidst, så sejren blev på 20-19.

Efter at have bundet en iskold Carlsberg, sponsoreret af 20-års fødselaren Torben Fey, udtalte Mastermind sig: ”Hun bliver bare så glad, når jeg siger til hende – det koster penge at komme ind. Stor ros til BC og jeg i dag. Vi viser, at vores kærlighed til hinanden smitter af på spillerne. Peace”. 

Kampen i tal:

TMT – Nustrup 20-19(11-10)
Sune Hofsted 15
Bjarne Mastermind 4
Frederik Christiansen 1

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden