Rutinen sikrer 2 point
Rutinen sikrer 2 point
Rutinen sikrer 2 point
Rutinen sikrer 2 point

Rutinen sikrer 2 point

Skrevet d. 8. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Rutinen sikrer 2 point

Tirsdag aften var der for alvor knald på i Tønder Sports & Fritidscenter. I Tønderhal 2 udspillede der sig et drama af dimensioner, foran 1500 tilskuere, mellem ligaholdene fra TMT & SE. Som halspeakeren, flere gange undervejs i kampen, gjorde opmærksom på, var der tirsdag aften dobbeltarrangement. Efterfølgende i den ligeledes intime Tønderhal 1 skulle fortidens og fremtidens stjerner spille i fællesskab på serie 1 holdet, der mødte Nustrup.

Træner Bent Clausen var i sit oplæg klar i spyttet: ”Der kommer mange tilskuere i dag. Træk fra i starten, lad dem komme med igen, træk fra igen fra starten af 2.halvleg, og lad dem komme med igen. Luk kampen til sidst – vind med et mål!”.

Hele 15 tilskuere havde valgt at takke ja til dobbeltarrangementet, hvilket så ud til at påvirke nogle af TMT spillerne, som ellers kun er vant til at spille for 2-4 tilskuere hver gang. To spillere som dog ikke virkede tyngede af hverken presset eller de mange tilskuere var målmand Nille og det fysiske pragteksemplar Sune Hofsted. Nille lukkede fuldstændigt ned i starten med flere spektakulære redninger. Bl.a. reddede han et fløjskud ved at lave skorpionen – en redning som endte med at ende i hænderne på Sune Hofsted, der omsatte den til en kontrascoring.

Efter 15 min. stod der 7-2 på tavlen – alle mål var scoret af Hofsted og endda på kontra. Herefter valgte BC at skifte 3 mand ud. Spillerne som kom på banen, havde fået en besked: ”Sæt den ned i 3. gear”. Dette gjorde spillerne naturligvis, og Nustrup kom herefter med i kampen igen. Ved pausen var TMT dog foran 11-10.

Efter at have delt druesukker og sportssaftevand ud til spillerne tog BC ordet i pausen: ”Godt drenge. Nu sætter vi lige motoren lidt op i kadence igen”. Assistenttræner Bjarne Mastermind Jensen nikkede samtykkende og satte sig selv på banen. Med hans kvikke fødder fik han ene og alene skabt et forspring på 5 mål midtvejs i anden halvleg. Herefter satte Mastermind sig ud, tog skoene af og begyndte at meditere.

Dette betød rotation på banen igen. TMT spillerne var efterhånden ved at være oppe i et vanvittigt højt tempo, hvilket ikke bekom BC særligt godt. ”Tranquille, tranquille”, blev der råbt højlydt fra bænken. Spillerne lystrede igen som små hunde. De satte tempoet ned, lukkede Nustrup ind og tilskuerne fik den spændende kamp, de forventede. Med 2 min. igen var TMT kun foran med 1. Rutine fornægter sig dog ikke. Efter en rundgang i højre side, smed stregspiller Sune Hofsted bolden ind i feltet, hvor Frederik Christiansen kom i et vip. Med et følt lob – nogle vil påstå det var et skud – slog han det sidste søm i Nustrup kisten. Nustrup fik lov til at pynte til sidst, så sejren blev på 20-19.

Efter at have bundet en iskold Carlsberg, sponsoreret af 20-års fødselaren Torben Fey, udtalte Mastermind sig: ”Hun bliver bare så glad, når jeg siger til hende – det koster penge at komme ind. Stor ros til BC og jeg i dag. Vi viser, at vores kærlighed til hinanden smitter af på spillerne. Peace”. 

Kampen i tal:

TMT – Nustrup 20-19(11-10)
Sune Hofsted 15
Bjarne Mastermind 4
Frederik Christiansen 1

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
1 dag siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
3 dage siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden