Rutineret venstre back til TMT

Rutineret venstre back til TMT

TM Tønder Håndbold henter ny venstre back i TMS Ringsted. Klubben har indgået en 2-årig aftale med den 27-årige Andreas Hampe, der begynder i TM Tønder når den nye sæson starter op.

I bestræbelserne på at samle en stærk trup, med en blanding af talentfulde unge og mere rutinerede kræfter, til den kommende sæson, er vi meget glade for at kunne offentliggøre, at det er lykkes at få en aftale på plads med den 194 cm højre og fysisk stærke Andreas Hampe.

Cheftræner i TM Tønder Håndbold, Michael Wollesen, er meget glad for, at den rutinerede bagspiller er at finde i TM Tønder i næste sæson:
”Andreas er en dygtig spiller og en person der både på og udenfor banen kommer til at passe rigtig fint ind i vores koncept. Han har været med på 1.divisions- og liganiveau gennem flere sæsoner, hvor han har spillet i både Ajax, HØJ, FIF og senest i ligaen med TMS Ringsted.
Andreas er en hårdt skydende back, som også har et glimrende blik for spillet. Han er fysisk stærk, og dækker rigtig godt op – dermed får vi endnu en 2-vejsspiller, som passer rigtig fint ind i den måde vi gerne vil spille på.
Tilmed er Andreas en spiller der har en god træningsmoral, og med hans rutine vil han givetvis få en stor rolle i vores trup i den kommende sæson.”

Andreas Hampe glæder sig til at repræsentere klubben i de kommende to sæsoner:
”Jeg har valgt TM Tønder, da jeg finder projektet om et etableret førstedivisionshold meget spændende. Jeg ser udviklingspotentiale i holdet og klubben, og er sikker på, at Michael Wollesen kan være med til at udvikle mig yderligere. Jeg ser frem til at få en stor rolle på holdet og bevise mit værd.
Jeg har, op til flere gange i min karriere, spillet imod TM Tønder i Tønder Hal 2. Alle gange har det været for en tæt pakket hal, hvor der ud over høj musik også er en god stemning. Det glæder jeg mig til at blive en fast del af. Jeg ser frem til at tage ansvar og forhåbentlig lede TM Tønder mod den sjove ende af divisionen.”

TM Tønder Håndbold søger fortsat i spillermarkedet efter yderligere 2 rutinerede bagspillere,samt et par talentfulde udviklingsspillere, inden truppen til den kommende sæson er komplet.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S