Så genstarter sæsonen for TMT

Så genstarter sæsonen for TMT

På onsdag ser det ud til at vi endelig får genstartet turneringen efter en juleferie, der blev forlænget af omnikron, når Roskilde Håndbold kigger forbi Tønderhal 2. Det er for gæsterne, ligesom det er for os, den første kamp i det nye år, en udsat kamp som skulle have været spillet lige før jul.

Roskilde kan se tilbage på en fantastisk december, rent resultatmæssigt, da de to kampe de fik spillet den 4. og den 11.december gav to resultater der gav genklang. 34-31 over Ajax og 38-31 over HØJ, begge på hjemmebane siger noget om et Roskildehold der havde godt gang i skytterne, og de er rigtig dygtige til at skyde udefra. Det er ikke bare en enkelt eller to der skyder målene, men alle deres bagspillere har på skift gode perioder, så der er svært at forudse hvem man skal have fokus på.

TM Tønder spillede to fine træningskampe mod Odense og KIF Kolding, hvor især det forsvarsmæssigt i perioder så rigtig godt ud. Det giver nemme kontramål og dem bliver der brug for, hvis Roskilde får gang i skytterne. I den omvendte kamp havde vi også besvær med sjællænderne, men endte dog med at vinde 26-29 i Roskilde.

Kom ned i hallen, onsdag den 26.januar klokken 20.00 og hjælp drengene med at finde topniveauet, for der skal i den grad spilles med fuld koncentration og i højt tempo, hvid der skal sættes to point på kontoen mod Roskilde. Og det er super vigtige point der spilles om, for der venter et svært program i den kommende tid.

Husk mundbind når du bevæger dig rundt i Tønderhallerne, sprit af og hav dit coronapas ved dig. Sammen er vi stærke.