Så skal der endelig spilles om point

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV, da vi hjemme i Tønderhal 2, til trods for klare føringer, kunne prise os lykkelige for at komme fra kampen med et point, for 24-24 i  første runde. I returkampen scorede vi sejrsmålet til 32-33 i absolut sidste sekund. Som sæsonen skred frem måtte ESV dog erkende at de måtte en tur ned i 2.division. Nu er de tilbage i 1.division og har faktisk formået at holde på en del af deres spillere fra dengang. ESV fremstår som et hold med en god blanding af erfaring og unge spillere.

Hos TM Tønder er der sket store udskiftninger og Anton Filtenborg er den eneste af vore nuværende spillere, der var med i de to drabelige opgør for to år siden. Så disse kampe kan vi ikke rigtig bruge til noget. Det er med andre ord, nemmest at vurdere hvor vi selv står, og vi skal derfor have fokus på os selv, og spille det spil, som vi gerne vil spille. Vi håber at vi med vores fysik kan komme nemmere til scoringer end søndagens modstander og få fordel deraf.

Under alle omstændigheder, så tager vi til Nordjylland for at vinde og få en god sæsonstart. Vi ved at det ikke nødvendigvis bliver nemt, da oprykkere ofte kommer med 110 km i timen, men det skal vi kunne modstå, hvis sæsonmålet skal nåes. Vi glæder os også over at Red Support kommer med en masse energi, som gerne skulle smitte af på holdet, så vi sammen kan sætte to vigtige point på kontoen, allerede i første runde.

Også Cheftræner Lars Krarup er spændt og udtaler om opgaven: “Så skal vi endelig i gang. Efter en lang, men god opstart glæder vi os til at skulle spille om point. Det har været 6 rigtig spændende uger, hvor arbejdet med at få 12 nye spillet ind og samtidig med det, få indkørt et nyt koncept. Det er heldigvis en flok træningsivrige drenge, så der bliver trænet hårdt og godt. Men det tager tid og vi er helt bevidste om at der stadig vil gå mange uger inden tingene sidder på rygraden. Dagens modstander fra Elitesport Vendsyssel er oprykkere efter en rigtig stærkt sæson i 2 div. Et hold som spiller med stor fart, mod og vildskab. Vi er spændte på hvor vi står i forhold til de andre hold og selvom hjemmeholdet har været så “gæstfrie” at ligge kampen en søndag aften kl. 19.00, så glæder vi os helt vildt. Vi er også bekendte med at der er en pæn flok Red Support fans der tager turen og det er bare helt fantastisk og vidner om hvilken fantastisk kultur der er i Tønder, dem vil vi kæmpe max for at give en god oplevelse at køre hjem på”.