Sæsonens 2. hjemmekamp spilles på søndag
Sæsonens 2. hjemmekamp spilles på søndag
Sæsonens 2. hjemmekamp spilles på søndag
Sæsonens 2. hjemmekamp spilles på søndag

Sæsonens 2. hjemmekamp spilles på søndag

HEI Håndbold gæster Tønder Hal 2 på søndag klokken 15:00

Skrevet d. 21. september 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Sæsonens 2. hjemmekamp spilles på søndag

TM Tønder Håndbold har fået en god start på sæsonen i 1. division. Først besejrede holdet hjemme Ajax København i premieren, og i seneste runde blev det til en sejr ude over Køge Håndbold. Søndag skal holdet forsøge at få yderligere to point på kontoen, når det talentfulde mandskab fra HEI Håndbold kommer på besøg. Hjortshøj Egå Idrætsforening (HEI) har pointmæssig fået en skidt start på turneringen, da det er blevet til nederlag mod såvel Fredericia og Odder. Men træner Torben Sørensen advarer om at undervurdere søndagens modstandere:
“HEI kommer til Tønder for at få slettet nullet på pointtavlen. Og vi skal på ingen måder tage kampen som en “Walk over”. HEI har rigtig mange virkelig gode unge og talentfulde individualister, som op gennem ungdomsrækkerne har spillet på højeste niveau. De spiller hurtigt og teknisk godt håndbold, og så har de en stærk vilje. Det er spillere som aldrig giver op, selvom de kommer forholdsvis langt bagud. Mod Fredericia var de bagud med 10 ved pausen, men spiller lige op med Fredericia i 2. halvleg. Og i den 2. kamp mod Odder var de også bagud med 9 mål på et tidspunkt, men får sig flot kæmpet tilbage til kun at være på minus 1. De er som hold ved at finde hinanden, og derfor stiller det krav til vores spillere om at være 100 % fokuseret fra start til slut”.

TM Tønder har i år også mange unge spillere med i truppen, og det handler om at udvikle disse. Derfor er fokus også på hele tiden at ligge lag på spillet. Og til søndagens kamp har der også været talt meget om koncentrationen:
“Vi skal simpelthen være klar fra start – i begge ender af banen. Vores forsvar skal danne grundlag for at vi får nogle contrascoringer. Og i angrebet skal vi spille med tålmodighed og så skal vi hæve niveauet på vores afslutninger. I de første to kampe er vi ikke kommet frem til nok chancer, da vi i perioder mister tålmodigheden. Desuden har HEI en dygtig målmandsduo, som vi ikke må gøre endnu bedre. Vi kommer til at køre på med fuld damp i alle 2 x 30 minutter, og så er det vigtigt at vi laver vores ting med omhu – ellers bliver vi straffet. HEI Håndbold bliver et spændende bekendtskab.”

Vores 2. hold i 3. division starter sæsonen på søndag, og spiller søndag eftermiddag i Kerteminde. Et par af spillerne fra 1. holdstruppen vil være med på 3. division, for at få en masse spilletid. Desuden er Ulrik Eggert skadet og ikke med i opgøret mod HEI Håndbold.

Kom i hallen og støt vores hold i kampen om 2 point. Der fløjtes til kampstart klokken 15:00 og dommerne til opgøret er Lasse Wahlstrøm & Jonas Primdahl.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
5 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
1 uge siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
4 dage siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
2 dage siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
3 dage siden