Sæsonens hold præsenteret
Sæsonens hold præsenteret
Sæsonens hold præsenteret
Sæsonens hold præsenteret

Sæsonens hold præsenteret

Højt humør da sæsonens hold blev præsenteret

Skrevet d. 16. august 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til den kommende sæson og nye oplevelser i hallen  

Omkring 75 håndboldfans mødte op, da TM Tønder mandag aften inviterede til præsentation af sæsonens hold i multisalen i Tønderhallerne. Bestyrelsen trakterede med grillpølser inden direktør og træner kiggede frem mod den nye sæson og spillerne blev præsenteret under højt humør og masser af klapsalver til spillerne undervejs.

Direktør Kim Wittenkamp glædede sig over, at der i år er mange gengangere på holdet og at mange af spillerne har valgt at bosætte sig i Tønder. Og så havde direktøren en nyhed, der fik hele salen til at klappe højt:

”Det er besluttet, at kamptidspunktet i år bliver søndag eftermiddag klokken 15. Og bortset fra en enkelt fredagskamp, så regner vi med, at det ligger helt fast – og det er vi utroligt glade for,” lød det fra direktøren.

Ny oplevelse i hallen

Der er lagt op til en ny oplevelse, når sæsonen går i gang den 4. september:

”Vi har arbejdet meget med at indføre en række nye initiativer, der kan trække flere folk i hallen. Vi indfører en fanzone, hvor Red Support inviterer til forskellige arrangementer inden hjemmekampene og også efter kampene bliver der flere oplevelser. Blandt andet interviewes træneren og der bliver mulighed for at møde spillerne i hallen. Derudover arbejder vi med nyt indløb, speak og lys”, fortæller Kim Wittenkamp.

Direktøren ville også gerne have budt publikum velkommen i nye stole på tilskuerpladserne:

”Desværre lykkedes projektet ikke økonomisk, men vi arbejder videre på muligheden, for vi vil gerne gøre oplevelsen bedre for tilskuerne,” siger direktøren. 

Derudover indfører klubben appen Tophåndbold, hvor man kan få informationer om klubben, nyheder, live fra kampene og være med til at kåre kampens spiller under kampene.

”Og så vil jeg siger stor tak til alle klubbens frivillige. Vi havde ingen klub uden jer og jeg håber, at I alle har lyst til at fortsætte. I er guld værd og vi kan simpelthen ikke fungere uden jer,” lød takken fra direktøren.

Træner glæder sig

Træner Michael Wollesen gjorde status og fortalte om sine forventninger til sæsonen:

”Vi har fået et rigtig godt afsæt og haft en god drøftelse af den seneste sæson. Sidste år var vores topniveau højt, men vores bundneveau var tilsvarende lavt. Der var utroligt store udsving og det vil vi gøre bedre i år”, sagde Michael Wollesen.

Holdet har trænet sammen i godt tre uger nu og der er tre uger til første turneringskamp.

”Vores niveau har været højere i alle træningskampe i år i forhold til sidste år. En væsentlig årsag er, at vi ikke er startet med et stort set nyt hold, som det er sket tidligere. I år er der kun kommet fem nye spillere til og det gør en kæmpe forskel. Samtidig har de fem nye spillere vist et højere niveau, end jeg havde forventet. De er kommet med både stor pondus, håndboldforståelse og er både teknisk og taktisk gode. Samtidig er Casper Rahr Madsen tilbage. Alt i alt betyder det, at vi kan skifte ud uden kvaliteten forringes. Så det ser lovende ud”, sagde Michael Wollesen.

Mål for sæsonen

Holdet har været på træningslejr på Rømø, hvor der blev sat forskellige mål for den kommende sæson internt på holdet:

”Overordnet set vil vi være bedre end sidste år og det betyder, at vi vil slutte et godt stykke over de 22 point, vi fik i sidste sæson. Mit bud er, at Ringsted vinder suverænt og at der er et virkelig bredt midterfelt med meget jævnbyrdige hold, hvor vi ligger. Kan det lykkes os at hæve vores bundniveau, så tror jeg, vi vil kunne klare os godt i midterfeltet afhængig af skadessituationen”, lød vurderingen fra Michael Wollesen.

Efter direktør og træner blev det spillernes tur, der i grupper blev interviewet af journalist Uwe Iwersen fra JydskeVestkysten. Her får du nogle af svarene:

Venstre back Andreas Hylleberg og målmand Emil Mathiasen: Vi er et meget ungt hold, men har i år flere strenge at spille på end tidligere.

Playmakerne Kristoffer Vestergaard og Rune Schmidt: Det bliver en meget spændende sæson.

Målmand Jonas Wilde og ny anfører Jaris Tobeler, højre fløj: Vi har et godt ungt hold og har spillet nogle gode træningskampe. 

Venstre back Mathias Nikolajsen og højre back Livio Klausen : Vi glæder os til at prøve sig af og se hvad vi kan drive det til.

Målmand Andreas Meyer og stregspiller Tobias Balsby, nye på holdet: Det er nogle gode gutter på holdet. De er meget udadvendte og har taget virkelig godt imod os.

Højre fløj Anton Filtenborg og venstre fløj Viktor Bergholt: Vi har flere muligheder på holdet i år – især i angrebet, hvor vi har forskellige typer, der kan skiftes ind. Det bliver godt.

Stregspillerne Lars Muus Carstensen og Rune Hinrichsen: Der er et meget bedre fællesskab her i klubben end i vores tidligere klubber.

Højre back Thomas Clausen, venstre back Troels Clausen og venstre fløj Jesper Redlefsen: Vi har et meget ungt hold i år, men det er ikke en svaghed. Der er masser af gåpåmod og det kan gavne os med fightervilje.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

En tidligere spiller og assistenttræner, Søren Olsen, er fra næste kamp...
5 dage siden

Mads Langelund åbner sæsonen

En ny sæson står for døren og i TMT ønsker vi...
4 uger siden

U19 i 1.division i sikker stil

U19 drenge måtte lidt rundt i kommunen for at kvalificere sig...
3 uger siden

Holdets sejr

Skive startede med bolden, men det var TM Tønders Livio Klausen...
3 uger siden

Stor kamp i runde 1

1.division ser lidt stærkere ud i år, især toppen hvor fem...
4 uger siden

Udspillet

Når man scorer 30 mål er det oftest nok til en...
1 uge siden

Nederlag i sæsonåbner

Inden kampen vidste vi godt, at skal man slå Sydhavsøerne, skal...
3 uger siden

Fredag aften i Skive

Fredag aften klokken 19.30 fløjtes der op til TM Tønders kamp...
3 uger siden

Et tabt point

TM Tønder kom godt fra land og kunne bringe sig foran...
2 dage siden

En svær opgave

På søndag klokken 15.00 tager TM Tønder mod Skovbakken i Tønderhallerne....
2 uger siden

Livio: Vi forsvarer super godt

TM Tønder vandt 27-25 ude over liganedrykkerne fra Skive og det...
2 uger siden

TM Tønder hungrer efter sejr

Skal TM Tønder være med hvor det er sjovt, ja så...
4 dage siden

Stor nyhed fra Tophåndbold

I Tophåndbold appen er der længe blevet arbejdet på en løsning,...
4 uger siden

Lykkeliga deltager i indløb

Kommunens Lykkeligahold træner hver tirsdag i Toftlundhallen. Til TMTs kamp mod...
23 timer siden

Janes store erfaring sikrer de bedste billeder

De flotte portræt- og gruppebilleder, vi her i klubben bruger af...
4 uger siden