Sæsonens sidste hjemmekamp

Sæsonens sidste hjemmekamp

Det er så ikke helt rigtigt at vi på lørdag spiller sæsonens sidste hjemmekamp, da vi endnu mangler at spille den endnu ikke progamsatte pokalkamp mod KIF Kolding. Men det er sidste hjemmekamp i 1.division og den livestreames naturligvis på facebook.

Elitesport Vendsyssel, det tidligere Frederikshavn er et af de hold der ligger under TM Tønder i tabellen og det vil de også gøre når sæsonen er slut. Selv om de lige som os har fået ørerne i maskinen i visse kampe, så er de kendetegnet ved at de er et hold der ikke giver op. De hænger på det bedste de kan og mangler så typisk lige det sidste, når kampene skal afgøres.

Alligevel er det blevet til 11 point og i deres seneste udekamp i Nyborg, hentede de sæsonens første udesejr. I den omvendte kamp mellem ESV og TMT var første halvleg helt lige. I første del af 2.halvleg bragte TMT sig foran med 4 mål, men ESV kom flere gange op på minus 1, inden TMT trak det længste strå og scorede de to sidste mål til en 29-26 sejr. Det kan nemt blive lige så tæt igen.

TMT fik oprejsning med en stærk præstation i Skovbakken i sidste runde, og der er ingen tvivl om at paratheden bliver afgørende på lørdag. Det hold der kommer på banen med den bedste indstilling, er det hold der til sidst står med de to point. Indtil nu har TMT vundet rub og stub mod de tre hold der ligger under os og det kunne evt. være en målsætning at bevare den status.

Vi livestreamer kampen på lørdag og håber at holdet vil give jer en god start på weekenden med en god præstation. Husk at købe støttebilletter, hvor du denne gang kan vinde Olsen Bandens jubilæumsbox med 15 diske, sponsoreret af Expert og punkt 1 Tønder.  Sammen er vi stærke!!