Sæsonens sidste kamp
Sæsonens sidste kamp
Sæsonens sidste kamp
Sæsonens sidste kamp

Sæsonens sidste kamp

Skrevet d. 1. maj 2017 af
Flemming Sørensen
Sæsonens sidste kamp

Efter en lang og begivenhedsrig sæson med mange store oplevelser, så venter den sidste kamp i sæsonen 2016/2017 mandag den 1.maj klokken 19:00. Det sker når TM Tønder hjemme tager mod ligakollegaerne fra Mors-Thy Håndbold. Kampen er i Pokalturneringens (Santander Cup) 6.runde.

Gæsterne fra Mors-Thy har vi spillet mod to gange i årets 888-liga, og begge gange er det morsingboerne der har trukket det længste strå og vundet opgørene. Mors-Thy har været med i slutspillet, hvor holdet så sent som i lørdags spillede uafgjort mod Ribe-Esbjerg HH.

Det er et hold der spiller flot håndbold, og de har gennem sæsonen imponeret med fornemme resultater. Et af deres ”varemærker” er 7:6 spillet, hvor de formentlig på det område har været det stærkeste hold i ligaen i denne sæson. I de to første indbyrdes opgør har Nicolaj Sommer været virkelig godt spillende – den dygtige playmaker har virkelig skabt problemer for os. Men også andre dygtige bagspillere som Nikolaj Jensen og deres topscorer – højre backen Markus Dahlin, er profiler som der i aften skal holdes øje med.

Kampen i aften er også sidste kamp begge holds trænere. Jan Paulsen slutter på Mors efter 8 år, og vores egen Claus Lyngsøe stopper i TM Tønder efter 3 sæsoner (læs: Sidste kamp med Claus)

På spillersiden er det sidste kamp – i denne omgang – for krigeren Jimmy Elmgaard og stortalentet Nikolaj Enderleit. Jimmy siger farvel til TM Tønder efter 6 sæsoner, og han skal efter sommerpausen tørne ud for Fredericia HK i 1.division. Nikolaj Enderleit slutter efter en enkelt sæson i TM Tønder, og han fortsætter hos ligakollegaerne hos Ribe-Esbjerg. TAK for en stor indsats til begge, og held & lykke med de nye udfordringer.

TM Tønder vil gerne afslutte en forrygende sæson med videre avancement i Santander Cuppen. Holdet har leveret fornemme resultater ind til nu og efter de tre kampe mod Skive FH sikret sig endnu en sæson i landets bedste række. I aften gælder det Mors-Thy, og forhåbentlig bliver 3.gang lykkens gang.

I forrige runde af Santander Cuppen slog holdet på udebane Mejdal med 20-30 – gæsterne fra Mors-Thy var også i Sønderjylland i forrige runde, hvor de slog Haderslev med 23-40. I aften handler det om, hvem af de to hold der skal følge ligaholdene fra Skjern, Aarhus, Skanderborg, Ribe-Esbjerg, TTH Holstebro, HC Midtjylland, Aalborg og Sønderjyske videre til næste runde.

Mød op i Tønder hal 2 i aften og sig tak for denne sæson til holdet – og ikke mindst kom og sig TAK for denne gang til de personer, som stopper i klubben efter denne sæson. Tønder Hal 2 har været en sand ”heksekeddel” i denne sæson, så lad os sammen igen give spillerne optimal opbakning i sæsonens sidste kamp.

Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 og dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding.

Vi ses – Sammen er vi stærke.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
5 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
1 uge siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
4 dage siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
2 dage siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
3 dage siden