Sæsons sidste Hjemmekamp

Sæsons sidste Hjemmekamp

På søndag tager vi imod TPI Odense i sæsonens sidste hjemmekamp. Vi skal forsøge at følge op på den meget god præstation fra i tirsdags, hvor det lykkedes os at slå topholdet Kerteminde , ganske klart. Det bliver uden tvivl en svær kamp, da TPI ikke ligefrem står godt til os. Men vi skal have 2 point for helt at aflive den teoretiske mulighed der stadig består i at komme i nedrykningsspil.

Til dagens kamp har jeg igen lånt nogle spillere fra vores meget talentfulde U19 trup, og der vil efter en længere skadespause være “comeback” til Rune Schmidt. Der vil også være mulighed for at se Nicolai Hofsted i aktion igen for 3 div – han fik sit gennembrud på senior niveau i tirsdagens kamp med Kerteminde.

Når man som 2 hold ligger det sted i Jylland som vi gør, er det også sidste chance for at se holdet i den udgave (spillere & trænerstab), da nogle flytter fra området grundet uddannelse,  ligesom andre har/vil søge nye udfordringer, så min opfordringer er kom nu i hallen og sig tak for i år.

Kampen spilles kl. 14.00 og det ville være dejligt såfremt TM Tønder trofaste tilskuere kunne komme og sige tak for denne sæson ved at møde talrigt op. De unge spillere har haft en udfordrende sæson, så det ville være fedt med en smule opbakning.

Mvh Træner Brian Smidemann