Sæsonstart i Tønderhal 2

Sæsonstart i Tønderhal 2

På søndag skal der igen spilles om point i Tønderhal 2 og det mod en modstander. der lige som os har skiftet en del ud. Gennem mange sæsoner har Elitesport Vendsyssel haft Casper Holmen som sin altoverskyggende stjerne, men han er væk nu. Derimod har ESV fået samlet en ny stærk trup med en ny træner. De har i træningskampene vist sig særdeles stærke, og har slået HC Odense, SUS Nyborg og Odder. Senest blev HEI slået 33-29 i Skæring.

– Ligesom os har de skiftet en del ud i truppen. De har blandt andet mistet deres helt store profil Casper Holmen. Til gengæld har de fået nogle spændende spillere ind samt en ny træner, og de fremstår som en stærkere enhed og et bedre hold end sidste sæson, siger Michael Wollesen om søndagens modstander.

Det er dermed et ESV med stor selvtillid der kommer til Tønder, men også TMT har grund til selvtillid efter 5 sejre i træk, mod ret forskellige modstandere og det skal blive meget spændende at se hvor vi står lige nu, i forhold til 1.division. Vores hold er bredt i år og vi kan spille med høj fart og det bliver der brug for på søndag.

– Vi har gennem de seneste 6 uger haft en stødt stigende formkurve, og selvom der er lang vej igen, begynder relationerne at være bedre. Vi har de sidste par uger været ramt af skader og i denne uge er der tre spillere ude med sygdom. Det er selvfølgelig ikke de mest optimale betingelser, men heldigvis er kvaliteten på bredden i år høj, så jeg er alligevel fortrøstningsfuld, fortsætter cheftræneren for TM Tønder Håndbold.

Og vigtigst af alt, så må vi igen spille med tilskuere og vi ved hvor fantastisk Tønderhal 2 kan være. Hjemmebanen skal helst være en fordel for os, men vore spillere er unge og det kan også være et stort pres for dem at spille i en vild kulisse. Vi håber dog at publikum vil løfte vores hold til at præstere så godt at vi kan sætte to point på kontoen efter den første kamp.

– Vi er glade for at skulle starte på hjemmebane, og vi er endnu gladere for, at det er med tilskuere på lægterne, det har vi savnet. Vi håber, at vi får en god åbningskamp, som sikkert vil blive tæt hele vejen. Derudover håber vi, at vi, via god håndbold, kan få tilskuerne med på tribunerne, således at vi bliver båret frem, og modstanderen det modsatte. Tønderhal 2 kan noget fantastisk, og jeg håber vi i fællesskab kan skabe nogle gode oplevelser – startende på søndag, slutter Michael Wollesen.

Kampen spilles på søndag klokken 14.00 i Tønderhal 2.

Se også vores match magasin.