Santandercup: TMT møder BSH
Santandercup: TMT møder BSH
Santandercup: TMT møder BSH
Santandercup: TMT møder BSH

Santandercup: TMT møder BSH

Kæmpe udfordring venter i sæsonens sidste kamp

Skrevet d. 15. maj 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Torben Lund - TMT Red Support
Santandercup: TMT møder BSH

Onsdag aften klokken 19.00 venter sæsonen absolut sværeste opgave for TM Tønder, når Klosterhallerne er hjemmebane for de lokale drenge, mod de nyudklækkede semifinalister fra Bjerringbro-Silkeborg, der som underdogs stadig har fine muligheder for at blive danmarksmestre 2021/2022.

BSH har haft vigtige udskiftninger i truppen op til denne sæson, og det var forventligt at de stod over for en mellemsæson. Og det har været en blandet sæson med 16 sejre og 11 nederlag i grundspillet og en 5.plads. De har dog formået at toppe på det helt rigtige tidspunkt og vandt de to nøglekamp mod Skanderborg i slutspillet og er således klar til semifinalerne, en runde før tid. Ser man på deres trup, så er Jacob Lassen den mest iøjnefaldne individualist. Vi husker ham for sin tid i Randers HH hvor han var en fantastisk ung skytte. I BSH har han lagt enormt på rent fysisk og han bliver nærmest umulig at stoppe, når først han ser et hul i forsvaret. Andre profiler der springer i øjnene er nuværende og tidligere landsholdsspillere som Rene Toft Hansen, Alexander Lynggaard og Nikolaj Øris. Derudover finder man store profiler som Johan Sjøstrand, William Bogojevic, Mads Kjeldgaard og mange flere.

TM Tønder har naturligvis en chance for at lave en sensation mod BSH, det har man jo altid, selvom modstanderen unægtelig ser stærk ud. I og med at BSH skal spille semifinaler, skal de også sørge for at spare mest muligt på profilerne og undgå skader og det er netop i de perioder at vi skal slå til og prøve at hænge på. Modsat BSH, har vi ikke spillet kampe i lang tid og det er svært at spå om det er en fordel eller en ulempe for TMT. Og så er det alt andet, bare meget nemmere at være underdogs end at være favorit, og vi kan i hvert fald garantere at TM Tønder vil være top tændte til opgaven, så måske lurer der alligevel lidt spænding i Klosterhallernes Hal 4.

Sammen er vi stærke, Onsdag klokken 19.00. VI SES.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden