Schrøder: “Det bliver specielt at komme tilbage til Hal 2”
Schrøder: “Det bliver specielt at komme tilbage til Hal 2”
Schrøder: “Det bliver specielt at komme tilbage til Hal 2”
Schrøder: “Det bliver specielt at komme tilbage til Hal 2”

Schrøder: “Det bliver specielt at komme tilbage til Hal 2”

Søndag eftermiddag skal Rune Schrøder for første gang siden skiftet til Fredericia HK, spille som modstander i Tønder Hal 2.

Skrevet d. 14. februar 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
TMT
Schrøder: “Det bliver specielt at komme tilbage til Hal 2”

Indtil denne sæson har han hele sin håndboldkarriere spillet i Møgeltønder eller TM Tønder – og dette med succes. Gennem flere sæsoner var Rune Schrøder en profil på det bedste mandskab i TM Tønder, men inden denne sæson valgte han at prøve nye ting i karrieren, og skiftede til Fredericia HK. Rune har bosat sig i Fredericia og er speditørelev hos Leman i Taulov. Han trives med dagligdagen, hvor der er god mulighed for at kombinere arbejde og træning.

På søndag vender han tilbage til Tønder Hal 2 – denne gang som modstander. En opgave som Rune har set frem til siden turneringsplanen blev offentliggjort:
”Da vi fik turneringsplanen for denne sæson, var den kamp jeg først satte kryds ved kampen mellem TM Tønder og Fredericia. Det bliver meget specielt, men forhåbentlig også en god oplevelse. Jeg har jo ofte spillet i Hal 2 som hjemmehold, og ved hvilken vanvittig stemning der kan blive skabt i denne hal. Tønder Hal 2 kan virkelig komme på kogepunktet, og på søndag tror jeg at det stikker helt af. I Fredericia er der en kæmpe stor interesse for kampen, og jeg ved, at mange herfra har fået billet til kampen”.

Rune har respekt for sit gamle mandskab, men mener fokus skal være på Fredericias egen præstation:
”TM Tønder er et rigtig godt hold, der lige nu har momentum. De har nogle stærke profiler, som vi skal holde øje med. De har slået mange gode hold, og vandt jo også det første indbyrdes opgør. Vi skal dog først og fremmest koncentrere os om egne præstationer. Vi skal gå all in i samtlige 60 minutter, og jeg tror at forsvarskampen bliver afgørende. Får vi vores forsvar til at fungere og vores målmænd har en god dag, så tror jeg også, at vi vinder kampen. Slutteligt bliver det også afgørende, hvem der har mest coolness i den kulisse som vi kommer til at spille i – det bliver vanvittigt.”

Rune, Stoklund, Elmgaard, Tellerup og de andre Fredericia spillere løber på banen søndag klokken 15:00, hvor der venter dem og de øvrige Fredericia spillere en varm modtagelse i Tønder Hal 2.

Vi ses – SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden