Schrøder: Herlig sejr i fed kulisse
Schrøder: Herlig sejr i fed kulisse
Schrøder: Herlig sejr i fed kulisse
Schrøder: Herlig sejr i fed kulisse

Schrøder: Herlig sejr i fed kulisse

Skrevet d. 21. februar 2017 af
Flemming Sørensen
Schrøder: Herlig sejr i fed kulisse

Det var en glad Rune Schrøder, der efter kampen i Invactor Arena i Ribe, glædede sig over, at det igen var TM Tønder der kunne nyde sejrens sødme:
”Vi leverer en rigtig flot holdpræstation i dag gennem alle 60 minutter. Alle giver alt hvad de har i sig, og så synes jeg, at vi spiller virkelig disciplineret i dag. Der er god styring på vores angreb, hvor vi med tålmodighed og fin variation ofte spiller os frem til gode chancer. Forsvarsmæssigt bliver det også kampafgørende, at vi i store perioder formår at have styr på Jacob Holm og Lukas Karlsson”

Rune Schrøder spillede selv en flot kamp mod Ribe/Esbjerg, men han fremhæver holdet og ikke mindst målmand Christian Trans, som de vigtigste faktorer til sejr: ”Christian står jo en vanvittig kamp, og da han igen kommer på banen i 2. halvleg og snupper to straffekast, der havde vi den medgang, som vi så ofte har manglet i denne sæson. Men alle byder ind i dag, og forsvarsmæssigt synes jeg, at vi så bedre ud end længe. Der var god bevægelse og kommunikation, og selvom de får et par scoringer for meget, så er det rigtig fint at holde REHH nede på 20 mål”

De to point til TM Tønder giver et ordentligt selvtillidsboost inden kampen mod Randers i næste runde. En kamp, hvor TMT har fordel af hjemmebane og kan forvente en kolossal opbakning fra de mange trofaste fans:
”Det var en super fed kulisse at spille i denne gang, og vi fik en helt suveræn god opbakning fra de mange der havde taget turen til Ribe. De hjalp os til sejr i dag, og det vil være fedt med en kæmpe opbakning, når Randers gæster os på mandag. Det giver os lige lidt ekstra, når vi mærker en opbakning som i dag”, slutter Rune Schrøder der i går scorede 6 gange.

Næste kamp er Årets Kamp i Tønder, når Randers HH gæster Tønder Hal 2. Det sker mandag den 27. februar klokken 19:30 – meget mere om denne kamp i løbet af ugen.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden